Dona kérdése:
Renault Clio 1.2RN Energy 1991, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
1.Egyik fák lámpa sem ég, az izzók rendben vannak, műszerrel mértük a fák lámpa izzó foglalatba nem jut áram.
2.A belső utastérben a " plafonon" sem ég az izzó, izzónak semmi baja.
3.A biztosíték tartóban 2 biztosíték nagyon kotyog, semmit sem fog, ezt ki lehet cserélni?
2014. aug. 20. 14:26
1/8 kata kata válasza:
Műszerrel vagy steklámpával nézd meg a biztosítékát és a táblát is.Nézd meg a féklámpa kapcsolót a pedál felett találod a műszerfal alatt eldugva.Ha ezek jók akkor vagy a vezetéke sérült,csatlakozó kontakt hibás,vagy a lámpatestben van a hiba.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, írtam privátot kérdeztem pár dolgot. amit kihagytam: melyik táblára gondolsz??
2014. aug. 20. 16:18
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, s hogyan tudom kideríteni hogy a fák lámpa kapcsoló bal van e a gond?
2014. aug. 20. 16:44
6/8 kata kata válasza:
Műszerrel meg tudod nézni,hogy a fékpedál benyomására zárja e az áramkört vagy sem.
Bizti tábla a stop ábra a féklámpa. [link]
7/8 A kérdező kommentje:
Néztem a fák lámpa biztosítékát, de nem találtam, hírbe sincs "STOP" jel a biztosíték táblán...nem értem.a többi jel ott van, viszont a Stop nincs....mit tegyek?
2014. aug. 20. 18:13
8/8 kata kata válasza:
Húzd le a féklámpa kapcsolóról mind a két vezetéket,és érintsd össze őket.Valakit kérjél meg figyelje hátul,hogy működnek e vagy nem.Ha működik akkor hagyd a biztosítékot.Ha nem működik a kábelek össze zárására akkor keresd meg a netten típus szerint a service manualt ,abban megtalálod a biztosíték táblád jelzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!