Renault Clio 1.4 16V extreme, ablaktörlő motor probléma? Menetközben egyszer csak megáll, majd pár perc után újraindul. Mitől lehet ez?
Szóval menet közben egyszer csak nem töröl tovább a lapát, ha próbálom ki be kapcsolni akkor hallom a hangot a biztosítés tábla felől de nem töröl, aztán egyszer csak megint beindul.
Felhivtam a szerelőmet aki láttatlanba azt mondta, hogy biztos a motorja lesz a hibás, vegyek újat. De az 50-70ezer Ft között mozog. Kicsit sokallom érte.
Valakinek volt már hasonló problémája?
Előre is köszi a válaszokat
Én most cseréltem hátsó ablaktörlő motort. Az új, kedvezmények nélkül kicsit több mint 30.000 Forint. Bontóból ugyanez 8.000 Forint. Apróhirdetésből postával 3.200 Forint! És hogy még mit nyertem? A gyári eredeti Valeon az egyik rögzítőpont a kasztnihoz ugye a tengely mentén van, műanyag menetre tekersz egy vas anyát (semmi felületvédelem, atom rozsda 12 év alatt bonthatatlan sérülés mentesen), kicsit régebbi spanyol Renault gyártmány: fém menet, mai napig fényes, galvanizált anyával... (Éppen 15 éves)
Ha a kattogást hallod, neked legalább a reléje jó, nem úgy mint az én frissen vásárolt ipari hulladékomban.
Szerelésnél a kar tengelyről levételére figyelj, mert spiáterből van a bordás tengelyre csatlakozó rész, többnyire megadja magát, ergo kell új kar is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!