Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj a kuplungommal?...

Mi lehet a baj a kuplungommal? Meddig bírja még várhatóan?

Figyelt kérdés
Az autó elinduláskor egyesben remeg, "bakkecskézik" a kuplung felengedésekor. A többi fokozat kapcsolásakor teljesen normálisan működik. Mi szokott ilyenkor elkopni? Mennyire sürgős a csere?

2014. aug. 20. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy olaj került a kuplungtárcsára,mondjuk a szivárgó váltószimeringnek köszönhetően. Ezzel még sokáig elmehet az autó, a kérdés hogy te meddig bírod ezt elviselni. Azonkívül a motortartó bakok épségét is le kéne ellenőriz(tet)ned.
2014. aug. 20. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Megbontas nelkul ezt az Uristen sem fogja neked megmondani.
2014. aug. 20. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem köze nincs a kuplungodhoz... csak úgy megsúgom h a rángatás az az esetek nagy részében nem kuplung hiba
2014. aug. 20. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Kuplung tárcsából tudtommal csak egy van,a fogaskerekekkel ellentétben.Ha olajos akkor minden fokozatban csinálná.Fékek nem fognak be.amikor elindulsz,akkor kapják a kerekek a legnagyobb nyomatékot és ha a hátsó kerekek szorulnak egy kicsit csinálhatja ezt(Beragadt kézifékbowden)...menet közben már gurul annyira az autó hogy nem tudja a fék visszafogni.Esetleg okozhatja rossz első lengéscsillapító is.Vagy az 1-es fogaskerekéből kitört fog,vagy fogaskerék fogak kopása az 1-esen...Tehát ahogy előttem azt már megírták,igen nehéz így jósolgatni.Át kell nézni.Én a kézifékkel kezdeném.Nekem szálkásodott már ki a bowden és szorult miatta a hátsó fék...
2014. aug. 21. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!