Miért ilyen drága egy elem fényezése?
Egy ajtó vagy lökhárító 25-40ezer forint.
Oké hogy sok a kamra meg minden, de akkor is.
25-40? :O
Én eddig a legtöbb amit hallottam/kiadtam egy fényezésre 15e.Ft/elem volt! És nem ocsmány munka volt!
Valószínűleg "rossz" helyen keresgélsz. Vidéki fényezőknél egy elem 15 ezer forint és ugyanolyan jól dolgoznak mint a nagy műhelyek, sőt...
De itt vidéken nem Szegedet, meg Debrecent, vagy Egert értem, hanem tényleg vidéket.
Egy ajtóra, lökhárítóra még oké. De nekem egy 1cm széles 10 cm hosszú gyárilag előre alapozott műanyag csíkot kellett volna lefújni. 15e-t mondtak rá szinte mindenhol.
Végül vettem gyári festéket sprayben színkód alapján 4e-ért és lefújtam magam. Ilyen kis elemnél talán olyan nagy ügyesség nem kell hozzá. És tényleg! Teljesen olyan lett mint a gyári.
:) Azért drága mert a festő munkálya nehéz.. Nem csak lefújja azt a darab ajtót hanem szétszedi felcsiszolja kiszintezi gitteli stb kiragasztja stb és utána fúja le.
A vége a leg látványosabb..
De valóban egy díszléc lefújása nem kerül annyiba.. azt én is úgy csináltam volna. :) sőt!! -Még úgyabbul!!! :)
Kicsit azért el vannak szállva az árakkal a fényezők ...
3 hónapja lettek újrafényezve itthon a 17-es kerekeim metálfeketére, fél liter festéket 4 ezer forintért vettem, alapozó volt itthon de gondolom az sem olyan drágaság, és ennyi, ha elvittem volna fényezőhöz az összeg alaphangon 20 ezer lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!