Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Buszsávban halad, majd bevág...

Buszsávban halad, majd bevág elém. Ti mit tesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Én 10 perce vánszorgok a körúton, erre jön egy kocsi, ami végigelőzi a buszsávban a sort, majd mikor elvált zöldre a lámpa bevág elém. Ti mit tesztek ilyenkor? (Nem azt kérdeztem, hogy mit tennétek :-))
2014. aug. 14. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fékre lépek, elmorgok egy rövid tömör "bammegakuanyádtekötsög" féleséget, aztán megnyugszom, mert ha szerencséje van, kapja a fotót a csekkel.
2014. aug. 14. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Fék, majd üzenek valamit magamban az anyjának.

Esetleg ledudálom a haját, vagy beállok a seggébe 1-2 lámpa erejéig, hogy érezze a törődést.

Ennél már csak az nagyobb parasztság, amikor eléd tolakszik lámpánál, és rááll a zebrára. Ki tudnám a szedni ilyenkor a kocsiból.

2014. aug. 14. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Villantok kettőt a fényvetővel..

Azután megállapítom hogy nagy az isten állatkertje alacsony a kerítés...

De ha pirosat kap mellémegyek leengedem az ablakot és megkérdem hogy ez mire volt jó? az esetek 90%-á.ban elnézést kérnek a hülye ötletért..

Emberek vagyunk... Az a baj hogy sokan alapból annyira feszültek és eldurran az agyuk minden kis hülyeségen a volánnál. Én meg laza vagyok mert még ha belém is jönnek úgy sem bennem keletkezik a nagyobb anyagi kár akkor se ha zsákba viszem haza az autóm. Meg az a fél tonna vas pont az ilyen dolgok elkerülése végett van a kocsimra szerelve.. (régi pick up galytörővel) :)

2014. aug. 14. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Lesz..rom. Ilyenektől nem fogok agygörcsöt kapni. A körúton amúgy is a belső sávban szoktam nyomulni :D
2014. aug. 14. 23:29
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, mert én is szoktam ilyet, ha sietős dolgom van. Nehogymár csak a zsidó politikusoknak meg diplomatáknak szabadjon. Mondjuk luxusautót nem szoktam hagyni besorolni ilyenkor. Még rá is szoktam menni teljesen ha kell. Volt már h pár mm választott el a kocsijától. Átlagos, vagy kisebb értékű autót beengedek. De a gazdag bunkókat utálom.
2014. aug. 15. 00:19
 6/13 anonim ***** válasza:
utolsó szerint akkor csak a szegények szabálytalankodhatnak :D ez új
2014. aug. 15. 00:28
 7/13 VarMa ***** válasza:

meghuzom a vallam es elengedem, en jobban szeretem ha az ilyen barmok elottem vannak mint mogottem...

Egyebkent pedig menjen ha akar, majd kapja a csekket..

2014. aug. 15. 05:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Általában be szoktam engedni magam elé a szorult helyzetben lévőket, a buszsávon nyomakodóról se tudom, miért olyan sietős neki, lehet, nagyon fontos időben elérni a célját.

Ha bevág elém, legfeljebb megállapítom, na, megint elbambultam és nagy követési távolságot tartottam. Mert én meg azt nem szeretem, ha dugóban tötyörgünk és az előttem haladó két kocsihossznyi távolságról követi a konvojt.

2014. aug. 15. 06:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Semmit. Amíg engem és másokat nem veszélyeztet, a szabálytalankodása nem érdekel. Nem vagyok rendőr, hogy megpróbáljam kioktatni vezetési stílusa miatt.
2014. aug. 15. 09:10
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

"Nem vagyok rendőr, hogy megpróbáljam kioktatni vezetési stílusa miatt."

Jah, én pont leszrom a vezetési stilusát, engem az zavar, hogy elém bejön, és ha 1 perc/kocsi a dugó sebessége, akkor elvett 1 percet az életemből.

Amúgy én is csak a luxuskocsikat nem engedem be, nem azért mert a szegényeket szeretem, hanem egy gazdag zsebből kirakja a büntiket, plusz van benne lézerblokkoló, miegyás, mig egy szegény ember, ha rámegy a buszsávra, akkor azt nagyon jó okkal teszi.

2014. aug. 15. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!