Buszsávban halad, majd bevág elém. Ti mit tesztek ilyenkor?
Fék, majd üzenek valamit magamban az anyjának.
Esetleg ledudálom a haját, vagy beállok a seggébe 1-2 lámpa erejéig, hogy érezze a törődést.
Ennél már csak az nagyobb parasztság, amikor eléd tolakszik lámpánál, és rááll a zebrára. Ki tudnám a szedni ilyenkor a kocsiból.
Villantok kettőt a fényvetővel..
Azután megállapítom hogy nagy az isten állatkertje alacsony a kerítés...
De ha pirosat kap mellémegyek leengedem az ablakot és megkérdem hogy ez mire volt jó? az esetek 90%-á.ban elnézést kérnek a hülye ötletért..
Emberek vagyunk... Az a baj hogy sokan alapból annyira feszültek és eldurran az agyuk minden kis hülyeségen a volánnál. Én meg laza vagyok mert még ha belém is jönnek úgy sem bennem keletkezik a nagyobb anyagi kár akkor se ha zsákba viszem haza az autóm. Meg az a fél tonna vas pont az ilyen dolgok elkerülése végett van a kocsimra szerelve.. (régi pick up galytörővel) :)
meghuzom a vallam es elengedem, en jobban szeretem ha az ilyen barmok elottem vannak mint mogottem...
Egyebkent pedig menjen ha akar, majd kapja a csekket..
Általában be szoktam engedni magam elé a szorult helyzetben lévőket, a buszsávon nyomakodóról se tudom, miért olyan sietős neki, lehet, nagyon fontos időben elérni a célját.
Ha bevág elém, legfeljebb megállapítom, na, megint elbambultam és nagy követési távolságot tartottam. Mert én meg azt nem szeretem, ha dugóban tötyörgünk és az előttem haladó két kocsihossznyi távolságról követi a konvojt.
Köszi a válaszokat!
"Nem vagyok rendőr, hogy megpróbáljam kioktatni vezetési stílusa miatt."
Jah, én pont leszrom a vezetési stilusát, engem az zavar, hogy elém bejön, és ha 1 perc/kocsi a dugó sebessége, akkor elvett 1 percet az életemből.
Amúgy én is csak a luxuskocsikat nem engedem be, nem azért mert a szegényeket szeretem, hanem egy gazdag zsebből kirakja a büntiket, plusz van benne lézerblokkoló, miegyás, mig egy szegény ember, ha rámegy a buszsávra, akkor azt nagyon jó okkal teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!