Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyterunek melyik a JOBB:...

Egyterunek melyik a JOBB: Toyota, Nissan, Mazda vagy Peugeot?

Figyelt kérdés

A 3 japan es egy francia nyerte meg a tetszesemet (persze a Volvo is jo lenne, de abba beletorik a fogunk)

Szoval ha az ar nem lenyeges a fentiek kozul, csak a biztonsag, megbizhtosag es kenyelem, akkor MELYIKET valasszuk???

MAzdaban a jo, jogy toloajtos, de azt irtak "zorog" a Toyota (verso) , Nissan (X-trail) az kevesebbet fogyaszt a Peugeot viszont nagggyon kenyelmesnek nez ki...Nem tudom melyik,a nagyobb--igy kenyelmesebb es biztonsagosabb is a leghatsoknak?

A mazda csabit a gerincvedos ulesevel, szepsegevel a Nissan a "telepjarojaval"....hmmm...nehez dio! HELP

#Peugeot #Toyota #Nissan #Mazda #csaladi egyterű #7 üléses kocsi
2014. aug. 19. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nissan X-Trail marhára nem egyterű, az bizony kőkemény terepjáró, a fenntartási költségei is ehhez mérten fognak alakulni, ha nem mentek komoly terepre, egyszerűen nincs szükségetek rá. A Mazda nem rossz, a Toyota sem, de én Peugeot 5008-ra szavaznék, de az a legjobb, ha elmentek és kipróbáljátók őket, az autószalonokban manapsá úgyis elég nagy a pangás, szerintem bátran odaadják a kereskedők mindegyiket egy tesztkörre. Vagy ha itt használt autókról van szó (mert nem írtál konkrétumot, amiből ez kiderülne), akkor van még bár típus amit érdemes megfontolni.
2014. aug. 19. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Renault scenic!
2014. aug. 19. 01:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Nem? Pedig ugy lattam, dehat eleg keso van mar...Akkor a Nissanak nincs is 7szemelyese???

Most azt figyelem a teszteken, hogy a Peugeot-nak a 3008-a az sokkal jobb minosegu mint a 5008-a. (persze az is kerdes mennyire elfogultak a tesztelok)

[link]

Vadi Ujat "kell" venni, mert vallalati lesz, de ha bevalt szeretnenk megvenni utana.

Korulottem mindenki a Japanokra eskuszik, de a hivatalos teszteken nem irnak tul jokat roluk (kerdes, hogy mire hivattak oket???)...

Renault kizarva, mivel egy kicsit "rosszabb" a honfitarsainal, de a citroen es a peugeut egyforma anyagbol dolgoznak mégis nekem a peugeut jobban bejon (igy kepen nagyobbnak nez ki)

Jo'cakat

2014. aug. 19. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Vállalati autónak nem szokták engedni az egyterűeket, nem véletlenül. Mielőtt nagyon beleéled magad, utána kéne nézni, hogy mit lehet, s mit nem.
2014. aug. 19. 10:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Jo, akkor felejtsuk el mire kell : ) ha lehet egyteru akkor melyoket?

Lattunk egyparat, Verso nagyon pici egyterunek (kicsit csalodtam, a kp-so ules is kicsike)

Mazda 5 az milyen lehet? Meretekben hasonlit a Peugeot 8005 -re. Hosszabb csak 15cm alacsonyabb. Az egyetlen furcsasaga (?) a teljes uveg teto, talan nyaron melegit, telen hut es ha felfordul a kocsi akkor nem torik konnyebben? Picassonal nagyobbnak tunik azert.

Nissant nem neztunk, mert azt mondtak Renault motorja van...

Kozben Mitsubishi Rider sem all rosszul, nekik sajat motorjuk van? Mert az egyik elado azt mondta, hogy meg a Mazda (amit Japanban gyartanak 100%-ban) is Peugeot motort hasznal???

Maskulonben meg a peugeutra is 5* -os biztonsagi tesztet mondtak, akkor van olyan jo mint a japanok???

2014. aug. 19. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát úgy látom a típusneveket még tanulmányozni kell, de sebaj, hölgyeknél ez gyakori :)

Az Peugeot 5008, nem 8005. S igen, méretekben gyakorlatilag ugyanakkora, mint a Mazda 5, viszont ez a melegít/hűt dolog butaság, ezekben az autókban minden üveg UV-szűrős, sötétített, ráadásul elég vastagon, semmi hátrányát nem fogjátok érezni a panorámatetőnek, csak előnyeit. Én amúgy a Renaultokat is bátran merem ajánlani ezek mellett, nem értem ki s miért beszélt le titeket róla - mondjuk ha vennétek és egyszer el kéne vinni szervízbe, akkor biztos jönnének a "bezzegénemegmondtam"-ok, úgyhogy végülis megértem.

A Mitsubishi Rider megint számomra ismeretlen modell, soha nem hallottam róla. A Peugeot motorokat pedig valóban sokfelé használják - Volvo, Jaguar és Land Rover is, bár tudtommal a Mazdákba csak a Fordon keresztül juthatott, a legújabb generációs motorok már saját fejlesztésűek a japánoknál.

2014. aug. 19. 23:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat OUTLANDER a Micsutol
2014. aug. 19. 23:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Hat igen, par ujjal irok es felszmmeg "gobom a nyombot" (atolvasas nelkul, bocsi a hibakert) ...eddig ha megkerdeztek "na milyen kocsija van a pasinak?" csak annyit tudtam, hogy "hmmm, kék?"

Igazan nem erdekelt a tema, de hogy most lehet valasztani is ; )

Es oly sok a valasztek!!! Renault nem rossz, volt mar, szeretnek vlmi mast, es a Renault a Citrom es a Peug koze esik mert vlmivel gyengebb, de ez sem rossz.

Akkor: a mazda 5 az Fordos motoros???

Sajna en sem ismerem a Franciakon kivulieket es ahogy bongeszek kiderul, hogy nem is mondanak igazan igazat a kereskedok, mert a Peu Peugeot 2008, Mazda 5,Peugeot 2008, Mazda 5008-as mégis kissebb mint a Picasso (amirol meg remeket is lehet olvasni, "hogy csak ugy rendszeresen leall". Sok benne az elektronikus hutyu (szemelyszerint a kezzel tekeros ablakot jobb,,ugy sincs igazan hasznalva legkondi miatt, viszont mégis ki lehet nyitni)

Csak erdekessegkeppen, ugy nez ki, hogy az outlander fogyaszt (papiron) a legkevesebbet a jeloltek kozul (?)csakhat VW motorral akkor mar megvehetnem a

2014. aug. 20. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!