Motorcserét észre vennék a rendőrök?
Ha motorszámot valahogy megoldod... nem fogják.
Opacs van, ha kpm ellenőrzés van az út mentén.
műstzakira vissza kellene pakolni, ma már nem nagyon lehet így áttolni sehol. Utáv nem hiszem hogy megbuksz vele, max egy komolyabb balesetnél lehet gond ahol műszaki szakértőt vonnak be meg ilyenek, de ezekbe inkább ne is gondoljunk. Egy átlag rendőr azt meg nem mondja, hogy ez nem 20-as hanem 25-ös, a legtöbb elég bárgyúú az autókhoz, tisztelet a kivételnek, holott teendőik jelentős része kapcsolódik a gépjárművek ellenőrzéséhez, esetleg követéséhez (mert üldözés ugye hivatalosan már nincs ebben az országban, legalábbis közlekedési kihágások esetén)
Nekem egyszer volt olyan hogy e30-assal menekült a csapatós gyerek, üldözték :D megelőzött egy kockaladát, utca végén jobbra ment, a lada meg balra, a rendőrök a lada után fordultak :DD végülis este messziről ha behunyorítom a szememet elmegy e30-as BMw-nek hátulról, na de azért az erős hogy mi messzebbről láttuk mi a szitu, mint a kocsiban ülő rendőrök... Istenem hát van ilyen na :D
én is pont erre gondoltam mert a két motor szinte teljesen ugyan az kivülről....
kpm ellenőrzéskor az ut szélén mit néznek ? mennyire vizsgálják át az autót ?
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!