Romet Zetka 50 tapasztalatok?
Én egyáltalán nem ajánlom hogy új rometot vegyél!
Személyes tapasztalatom van 3 éve egy ROMET S16 jóvoltából !
Igaz, hogy Lengyelországban szerelik össze, de KÍNAI alkatrészekből, és az a baj, hogy KÍNAI MINŐSÉGBŐL is.
Egy Miskolc környéki pasi foglalkozik a forgalmazásával.
Már nagyon sok gondom volt vele.Alkatrész beszerezni nagyon nehéz hozzá.
A motoralkatrész kereskedők egyáltalán nem tudnak beszerezni hozzá semmit.
A felsőzsolcai forgalmazó ha felhívod megígéri, hogy szerez hozzá, de arra hivatkozik, hogy a gyár nem ad alkatrészt.
Én eddig magánúton külföndről (KÍNÁBÓL) szerzem az alkatrészeket.
Első problémám a KM óra spirállal volt.
Írtam angolul a gyár megfelelő e-mail címére és az árajánlat kb 5000 ft volt amiből 4000 a posta.
Kínából beszereztem 1200 ft-ért postával együtt.
Következő probléma: eltört a benzincsap füle. Lengyeleknek már nem is mertem írni, Malajziából 2000 ft ért beszereztem postával együtt.
Megnyúlt a lánc és leugrott a lánckerékről és eltölt a burkolata. Írtam Lengyelországba de semmi válasz.
Felhívtam a felsőzsolcai pasast igérgetett, és legvégül azt mondta, hogy a gyáriak nem érnek rá mert tele vannak munkával.
Itthon néztem valami hasonló kb. 5000 lett volna postával.
Az aliexpressen megvettem Kínából 1400 ft-ért ugyanazt postával együtt.
Elrepedt az első fékcső itthon kb. 5000 ugyanaz, Kínából megjött 2500 forintért.
Amin csodálkozom hogy az akkumlátor 3 év és 60000 km után még mindig jó mert zseléset tettek bele.
Ha mindezt vállalom csak akkor vegyél ROMETOT !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!