Mi a véleményetek a Mercedes ml 270 cdi-ről?
Figyelt kérdés
2005 ös évjárat
2700 as dízel motor
Full extra.
2014. aug. 14. 22:51
1/5 anonim válasza:
A Mercedes-Benz terepjárók elnevezésének eredete:
G-osztály: GGGratulálok, jól választottál.
M-osztály: MMMiért kellett ezt venni, mikor ott a másik?!
2/5 anonim válasza:
Én valami olyasmit hallottam, hogy a 270cdi az messze nem sikerült olyan jóra, mint a 220 és 320 cdi motor. Hogy mi igaz belőle azt passzolom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó motor az is, kérdés elég-e ebbe a nagy batárba. Van akinek nem, mondjuk terepjáróhoz hasonlító nagy izéhez képest biztos nem lomha, de azért egy 320 cdi máshogy mozog.
4/5 anonim válasza:
320 cdi-t vegyél, én a 270-en már 3x turbót 1x hengerfejet cseréltem .. A 270-t könnyű szét hajtani. Előtte 8 év alatt a 320-at sose sikerült
, érdekes...
5/5 anonim válasza:
Ez a 270CDI motor a Sprinterekbe lazán elfut 1milliót is. Persze ha hidegen taposod neki és olajat 30ezrenként cserélsz akkor biztosan nem fogja eddig bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!