Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Henger Fúrás vagy csak javítás?

Henger Fúrás vagy csak javítás?

Figyelt kérdés
Van 1 Hengerem amit bevittem(elöször megfuratni akartam) 60ccm-re de mondta az illetékes nem muszáj mivel kitudják szépen javítani a peremesedést és így olcsobb is és nem lesz vékonyabb a fal sem , Ez a megoldás jobban kifizetödő mint azt hogy felfurassam 60ccm-re ?

2014. aug. 13. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen mekkmesterhez vitted? -Csak hogy oda soha ne menjek...xD

A peremesedés az a henger azon része,ahol a gyűrűk már nem érnek fel,ezáltal nem kopik,megőrzi az eredeti méretet.

Ha eltüntetik csak a peremet,akkor az eredmény egy perem nélküli kopott henger lesz.

2014. aug. 13. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor rosszulirtamle , nem ertek egezekhez bocsanat ha rosszul irtaakorcsak annyi lenne a kerdesem melyik az optimalisabb? Remelem jol fog menni igy is
2014. aug. 14. 05:55
 3/6 anonim ***** válasza:
ahogy én tudom a hengert úgy javítják hogy felfúrják 1. vagy 2. javítóméretre. ez nem azt jelenti ogy 60-asra fúrják az 50-est, azt tuningnak szokták. A javítómérettel csak egyenletes felületűre hozzák a hengerfalat, és csak pár ccm növekedést eredményez, aztán beleteszik a javítóméretnek megfelelő dugattyút.
2014. aug. 14. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, 60-ra felfúrni meg drágább merrta azt szerintem csak többblépcsőben lehet, nem tudnak egy megmunkálással tetszőlegesen sokat elvenni a hengerfalból, lehet hogy 3 lépcsőben csinálják pl.
2014. aug. 14. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondta is hogy drágább kicsivel, Remélem így is jó lesz és hosszú ideig fog szolgálni mivel szinte minden cserélve lesz
2014. aug. 15. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
és felújítva (főtengely henger )
2014. aug. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!