Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az új mazda 3 vagy a 7-es...

Az új mazda 3 vagy a 7-es golf a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés
Várom a pro és kontra érveket.

2014. aug. 11. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Inkább az új Peugeot 308-as vagy Hyundai i30, netán KIA C'eed.

7-es Golf? Háát, már messze nem etalon, bár én korábban sem értettem mit esznek az emberek ezen a németes egyenkülsőn, de most a Mazda 3 is sajnos eléggé kifejezéstelen arcot kapott - az előző generáció szebb volt. A másik három autónál a 308-as is uncsibb lett, mint az elődje, de így is messze izgalmasabb ezeknél, az i30-nak ez a tényező megbocsátható, mert nem is akar izgalmas lenni, a C'eednek meg azthiszem nincs takargatni valója.

VW-nél az új motorokat nagyon szidják, míg a Mazdáét dícsérik. A Peugeot mindig jó motorokat csinált, a Hyundai és KIA meg szintén nem állnak rossz konstrukciók hírében.

Képek alapján a 3-as Mazda a "legluxusabb", a többi nagyjából eggyütt van e téren, semmi fellengzőség, de élhetőek. Kipróbálni még nem tudtam mindet (sőt, csak 2-t), de ezek a benyomásaim róluk.

2014. aug. 11. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én most benzineseket hasonlítok össze:

mazda pro:

-szivó benzin

-van belőle sedan is

-(szerintem) szebb külső design

-mazda 3 revolution navival kb 6,5M, ugyan ilyen felszereltségbe a golf 8M vagy felette van

contra:

-alacsonyabb presztizs

-zajosabb utastér autópálya tempónál

golf pro:

-magasabb presztizs

-csendesebb utastér

-(szerintem) igényesebb belsődesign

contra:

-ár

-kinézet

-tsi sokkal megbizhatatlanabb mint egy szivó benzin

Nagyjából részemről ennyi

2014. aug. 11. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2014. aug. 11. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 7-es Golf tetszik, engem már maga az autó dizájnja is meggyőz. És a TDI Golf verhetetlen.
2014. aug. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!