Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy egy henger?...

Miért nem megy egy henger? Egy 1999-es Peugeot 206-os 1.4i-röl van szó.

Figyelt kérdés
Pár napja szakadó esőben belementem egy kátyúba, amit a víz eltakart és a kátyú után 200métere nem ment az egyik henger. Azóta nem megy egy henger illetve kétszer visszajött és működöt rendesen, de csak pár kilométer erejéig. Trafóhíd kizárva, gyertya cserélve, szelep hézag jó és mozog az összes, injektor rendben, gyűrűtörés nincs. A gyertyán van benzin, de nem túl sok majdnem száraz, de mégsem száraz. Valakinek valamilyen ötlete, hogy mi lehet?
2010. jan. 13. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyertyakábel?
2010. jan. 13. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Találkoztam olyan esttel ahol szintén egy nagy méretű víz összefolyás volt amibe belegázolt az ügyfél.Ebből a vízből beszívott a motor,az egyik hajtókar meggörbült az volt a bűnös. Rá ment 2 nap de meglett a hiba.Az a henger is járt de sántán,ami nyílván való hiszen a sűrítő tere megnőtt.Azért rádugnám egy kiolvasás erejéig gépre de csak olyanra ami képes élőértéket is nézni.
2010. jan. 13. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet megrágta egy nyest
2010. jan. 13. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem ha nagy vízbe belementél akár a gyujtótrafó is kaphatott egy kis vizet és akk az a gond sz.tem is motordiagnosztika és ott megmondják neked h. mi a gáz
2010. jan. 14. 19:16
 5/5 anonim válasza:
Befecskendező a vezérlés felöli.
2010. márc. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!