145-ös Alfa Romeorol vélemények?
Nos ez az az autó amelyről elég nehéz elfogulatlanul beszélni, nagyon meg lehet szeretni a kisautót minden hibájával együtt/minden hibája ellenére is.
Helykínálata elől kényelmes, hátul hááát... inkább csak szükségszerű, vagy max gyerekeknek... Műanyagok sajnos a keményebb, kopogósabb műanyagból valók. Motorikusan az 1.6 Boxerről tudok véleményt mondani. Nagyon szeretem, jó motor, gyönyörű hanggal, habár rengeteget eszik, (9 l, de olykor-olykor 10-11 litert is súrolja)csak ajánlani tudom. Megfelelő karbantartás mellett megbízható autó, kimegy a világból is.
Jó állapotút elég nehéz kifogni belőle, lehet érdemesebb a fiatalabb, faceliftes példányokat (picit drágábban ugyan) venni, kevesebb gond van velük, és úgy hallottam abban már jobb minőségűek az anyagok minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!