Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Grande Punto-ról mi a...

Fiat Grande Punto-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni ilyen autót. Találtam egy használtat. 2009es évjárat, 70 000 km-rel, benzines, 3500 euró. Megéri? Mondták már azt is, hogy mást nem is vennének, de aztis hallottam már, hogy sok baja van. Nektek mi a véleményetek róla? Jó választás?

2014. aug. 9. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 2007-es van, 2009 óta van nálam, eddig én 45 ezer km-t tettem be, most van benne 65 ezer. Annyi baja volt hogy szérugrott a csomagtartózár, de némi duct tape megoldotta a dolgot már több mint 1 éve hibátlanul működik.

Nem túl kényelmes, meg nem egy élményautó de Fiat önmagához képest, meg a konkurensekhez is eléggé egyben van, ha nem fukarkodtak az extrákkal akkor kellemes autó.

2014. aug. 9. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Minőségük silány, nem megbízhatóak, elektromos extrák elromlanak, mint pl. ablakemelők, city szervo, multikormány gombjai, központi zár stb. Volt olyanunk, amelyiknek álló helyzetben kettérepedt a generátora... Szóval sok velük a baj. A "bőr"kormány mállik már kevés km-nél (váltógomb szintén), ahogy a tűzfalra patentolt zajszigetelő burkolat is a motortérben. Az utastérben minden fröccsöntött műanyag, olcsó hatást keltő. Konkurenciához képest nem is véletlenül olcsóbb... Benzinesből nem javaslom az 1,4 8V-t, mert nem jó karakterisztikájú, elavult motor, ráadásul sokat is eszik. A futóműve viszont jó, nekem az üléspozíció is tetszett, és nagyon halk menet közben.

Volt nekünk 9 db belőle, mind keveset futott, vezetett szervizkönyves. Sosem volt olyan, hogy legalább 2-nek ne lett volna épp valami nyűgje.

Ha nem ez lenne minden vágyam, mert annyira tetszik formailag, akkor én lejjebb adnám az évjárat meg a km igényemet és vennék egy normális kisautót...

2014. aug. 10. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én Puntom 2009 es, újonnan vásároltam jelenleg 170.000 kilómeternél járok, és a kocsinak semmi baja. Csak kopó alkatrészek. Szerintem kiváló választás!
2014. szept. 16. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!