Fiat Grande Punto-ról mi a véleményetek?
Nekem 2007-es van, 2009 óta van nálam, eddig én 45 ezer km-t tettem be, most van benne 65 ezer. Annyi baja volt hogy szérugrott a csomagtartózár, de némi duct tape megoldotta a dolgot már több mint 1 éve hibátlanul működik.
Nem túl kényelmes, meg nem egy élményautó de Fiat önmagához képest, meg a konkurensekhez is eléggé egyben van, ha nem fukarkodtak az extrákkal akkor kellemes autó.
Minőségük silány, nem megbízhatóak, elektromos extrák elromlanak, mint pl. ablakemelők, city szervo, multikormány gombjai, központi zár stb. Volt olyanunk, amelyiknek álló helyzetben kettérepedt a generátora... Szóval sok velük a baj. A "bőr"kormány mállik már kevés km-nél (váltógomb szintén), ahogy a tűzfalra patentolt zajszigetelő burkolat is a motortérben. Az utastérben minden fröccsöntött műanyag, olcsó hatást keltő. Konkurenciához képest nem is véletlenül olcsóbb... Benzinesből nem javaslom az 1,4 8V-t, mert nem jó karakterisztikájú, elavult motor, ráadásul sokat is eszik. A futóműve viszont jó, nekem az üléspozíció is tetszett, és nagyon halk menet közben.
Volt nekünk 9 db belőle, mind keveset futott, vezetett szervizkönyves. Sosem volt olyan, hogy legalább 2-nek ne lett volna épp valami nyűgje.
Ha nem ez lenne minden vágyam, mert annyira tetszik formailag, akkor én lejjebb adnám az évjárat meg a km igényemet és vennék egy normális kisautót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!