Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kössem a kondit az...

Hogyan kössem a kondit az oldaldobozba? (simson)

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem segíteni gyorsan?:D

Épp most vezetem át a kondit az oldaldobozba. A megszakítóról a kondira menő vezetéket, ugye az eltávolítottam. A kondiról menő vezetéket, ami a gyujtáskapcsolóra megy, azt rákötöttem a megszakítóra. Nah de, van még 1 vezeték a kondin, mert 3 vezeték megy rá, és ha jól látom az a vezeték magáról a gyujtástekercsről jön. Nah azt a veztéket hova kössem?:D mert jelenleg nincs szikra:S azt próbáljam meg elvezetni egy kábellel a kondira? És így ugye 2 vezeték megy a kondira majd. Egy ami a kapcsolóról megy(bár azt érdekes mert mind2 ágazata foglalt, így egy + kábellel tudom csak rákötni a kondira,) és ugye 1 meg amit felveztnék a tekercsről?

Megköszönném a segítséget nagyon fontos lenne:)

2014. aug. 9. 13:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy szarjam le és mind a 3 kábelt hosszabbítsam meg és vezessem az oldaldobozba és ott kössem rá a kondira?
2014. aug. 9. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyújtótekercsről feljön a vezeték, azt kösd rá a kondira. Az oldalára pedig rögzíts egy testet, amit majd a vázra fogatsz. Kiskondiról tovább megy egy szál a gyújtótrafóra.
2014. aug. 9. 14:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megoldottam de azért köszi:)
2014. aug. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!