300 000 Ft-ig milyen klímás kisfogyasztású autót vennétek aminek van esetleg némi presztizse is?
Sziasztok!
Jelenleg egy 8 szelepes 1.3-as automata szuzukim van...túl sokat eszik (városban 10 liter is akár), 5-7 liter fogyasztású valamit szeretnék ami nem szuzuki, és klímás.
Szokták mondogatni, hogy a szuzukiban nem romlik el semmi..ez nem igaz, szerintem azért mondják mert nem figyelnek az autóra.
Nálam féltengely, komplett kipufogórendszer csere volt, szíjak, szűrők, most meg épp eszi az olajat 100 km-enként 1 decit tuti..és a szuzukiknak nem szabadna. Volt még ablakemelő gondja, és központizár gondja.
Úgy gondolom ez minden autónál előjöhet és nem olyan borzalmas nagy problémák...a lényeg, hogy ne egyen sokat, kinézzen valahogy, és legyen benne klíma...300 000ig.
Köszi előre is a válaszokat! :)
A mercit lebizniszelte az öreg, majdnem ingyen volt.
Cserébe viszont szar. Igen, s-es.
Azért nem adnak pénzt, mert most a szuzukim használják, nincs nekikse pénzük.
Hát igen...mándták már, hogy nagyon gazdag lehetek ha ennyit tankolok szuzukiba...egyszer valahogy autópályán 7.5öt hoztam ki belőle, de akkor 90el cammogtam.
A mazdas emberket felhivtam.. a kovetkezo a helyzet...ereszt a felepfedel, a klima nem jo, a motorhazteto es a teto mas arnyalatu, a hatso futomu meg nemsokara megadja magat...de 250-ert is odaadna.
Hat akkor nezelodok masfele, Mazda kilove. :(
Az komoly. mondjuk ezeket azért leírhatná. "nagyon jó megbizható stabil japán gép alufelni klíma"
stabil meg minden azt szar az egész. meg klima ami nem működik. am ennyi pénzért sajnos csak ilyet fogsz találni ami nem suzuki... azt a suzukit kéne eladni és venni manuális suzukit, fele ennyit enne. gyűjts még és toyota carina, meg corolla. azok a nagyon stabil japán gépek. mazda amúgy se az. ahhoz képest h japán, elég megbizhatatlan autók am.. toyota az komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!