300 000 Ft-ig milyen klímás kisfogyasztású autót vennétek aminek van esetleg némi presztizse is?
Sziasztok!
Jelenleg egy 8 szelepes 1.3-as automata szuzukim van...túl sokat eszik (városban 10 liter is akár), 5-7 liter fogyasztású valamit szeretnék ami nem szuzuki, és klímás.
Szokták mondogatni, hogy a szuzukiban nem romlik el semmi..ez nem igaz, szerintem azért mondják mert nem figyelnek az autóra.
Nálam féltengely, komplett kipufogórendszer csere volt, szíjak, szűrők, most meg épp eszi az olajat 100 km-enként 1 decit tuti..és a szuzukiknak nem szabadna. Volt még ablakemelő gondja, és központizár gondja.
Úgy gondolom ez minden autónál előjöhet és nem olyan borzalmas nagy problémák...a lényeg, hogy ne egyen sokat, kinézzen valahogy, és legyen benne klíma...300 000ig.
Köszi előre is a válaszokat! :)
15 éves Merci BMW Audi-t kapsz ennyiért.
De az zsákbamacska gazdától függően és pont ugyanígy javítgatni kell a koruk miatt. Fogyasztásra meg ugyanannyi.
Hu nem gondoltam hogy ennyien irtok...koszi! na mutatok akkor par linket miket neztem ki.
Nem adhatom el a szuzukim mert nem az én nevemen van plusz muterék használják, mert a többmilliós mercijük megpusztult és kb 1 milla lenne a javítása (letérdelt, elment az olajnyomás, majdnem az aszfalton csúszik a merci, a furóműve is szar, a motorja kopog...abból valam roncstemető lesz), na szóval használják, mert a szuzukim még azért legalább megy, heti szinten tesznek bele majdnem 1000 kilómétert.
300 ezerért ne akarj presztízst. Ha használható kocsit akarsz, muszáj lesz a mostani Suzukidhoz hasonló kocsit keresned.
Nézd meg a Corsa B-ket, 1.5-ös dízel motorral, esetleg a Citroen Saxo-kat és Peugeot 106-osokat szintén 1.5-ös dízellel. Ezek legalább használható állapotban lesznek ennyi pénzért.
A Fiat Marea helyett inkább a Bravo-t nézd meg.
Jólvan, köszönöm! Még gondolkodok az 1.6os szuzukin is...de csak manuális váltóval.
Szegény szuzukimmal volt olyan, hogy világított az olaj lámpa és mentek vele 300km-t...namost mint kiderült, akkor világít, ha kb fél liter olaj van már csak benne...hát nem tudom még milyen autó bírná ezt ki.
A mazda 626-ban biztos nem 168.000km van. Te elhiszed hogy egy 20 éves dízel autó évente 8-9ezret futott?
Ha ebben kamuznak akkor másban is könnyen megteszik.
A másik 2 autó amit linkeltél az is gyanúsan olcsó.
A dízelnek sok gondja lehet.
300-ért suzukin kívül mást nem nagyon érdemes venni.
de miért nem kérsz pénzt szüleidtől még hozzá? azért kulálok lehettek ha több millás mercitek van. Plusz egy 10 litert fogyasztó suzukival dzsalnak hetente 1000 km-t?
am a merci s merci nem? annak van olyan légrugós futóműve, az tud letérdelni haveromnak is ez történt el is adta mrt nem volt pénze megcsináltatni de az hülye volt tele volt hitellel de azért megvette h gizduljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!