Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki télen is használja a...

Van aki télen is használja a motorját?

Figyelt kérdés
nem csak egy egy alkalommal "vadulni" hanem rendszeresen?és mennyire vagy hogyan öltözik be?
2010. jan. 12. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én régen amikor még enduro-m volt, akkor használtam néha télen is. nagyon be kell öltözni, ha nem akarod hogy később izületi problémáid legyenek..
2010. jan. 12. 21:00
 2/14 A kérdező kommentje:
a nagyon beöltözés alatt mit értesz 3 nadrág?:D
2010. jan. 12. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Motoros ruha=Jacky, nadrág, csizma, kesztyű, maszk a sisak alá, arcot, nyakat védi.

2010. jan. 12. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
igen, volt már 3nadrág is.. nem szégyen
2010. jan. 12. 23:01
 5/14 anonim válasza:
Motorosfutár vagyok,így használom :)-Mackóalsó,vagy jéger,ami neked jó(esetleg 2 is)én télre nem preferálom a motorosruha alsót,mert rideg anyagúak,meg a protik nagyon át tudnak hűlni.Inkább sínadrág.1-2 zokni,bakancs,én nem szeretek boxeralsóban menni ilyenkor,mert elfagy a tököm.1-2 pulóver,veseprotektor,meleg motoroskesztyű(esetleg valami vékonyabb még alá),símaszk,én egy régi kiszakadt símaszkot még teszek a nyakamba,mert a kabátom ott húz.Motoroskabát és asszem ennyi.Régen volt mikor 2 régi kabátot hordtam,nem leszel elegáns de a hideg ellen véd.
2010. jan. 13. 02:46
 6/14 A kérdező kommentje:

ok köszi mjad beöltözök mint vmi Michelin gumi emberke:D

amúgy had kérdezzem már emg milyen motorral futárkodsz?:)

és ha 10-20 centi hó van akkor is nyomod?:D

2010. jan. 13. 09:13
 7/14 anonim válasza:
Csak a belvárosban melózok,robogózom,felesleges lenne a több.Megyek hóban is,aha.(volt pár vidám napom tavaly évvégén).Öltözz nyugodtam Michelin-figurának,az még akkor is külön jó ha összetörnéd magad.
2010. jan. 13. 10:30
 8/14 anonim válasza:
Azt tudni kell, hogy aki -1 fokban motorozik 50 km-es sebességgel, az -20 foknak felel meg hűtés szempontjából. Ízületeknek nem tesz jót az biztos.
2010. jan. 13. 10:57
 9/14 A kérdező kommentje:

ok majd beöltözök

-20?az durva

jah tudom hogy nem jó főleg a térdnek

2010. jan. 13. 14:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Én inkább nem :D

papám motorozott télen-nyáron éveken át napi 40km-t

ma már 70 évesen alig tud mozogni vagy 10 éve :(

pedig csak Rigával ment..

15/F Simsonnal

2010. jan. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!