Milyen típusú 125 köbcentis motort érdemes venni?
125-ös gyorsasági motort szeretnék félmillió alatt, és segítséget szeretnék kérni tőletek. Az RS-eket nézegettem, de nagyon drágák még nekem.
Másik kérdésem meg az lenne, hogy az A1-es jogosítvány megszerzéséhez milyen követelmények párosulnak?
RS-t nem vezethetsz A1 jogosítvánnyal.
15,5 évesen kezdheted el a motoros tanfolyamot az "A1" kategóriás jogosítvány megszerzéséhez (gyakorlati vizsga csak 16 évesen tehető).
A beiratkozáshoz szükséges:
- 8 ált. vagy magasabb iskolai bizonyítvány másolata (INGYEN, helyben is elkészíthető, HA egy bizidet sem találod, hívj a teendők miatt)
- HA VAN, akkor 1 db jogosítvány fénymásolat (INGYEN helyben is elkészíthető)
- tandíj első részlete, azaz 29.000 Ft
- HA NINCS semmilyen jogsid, az orvosi alkalmassági vizsgálat igazoló papírja (később is ráér behozni)
Értem.
Akkor milyen jogosítvánnyal vezethetem az RS-t?
Honda CBR125R tuti vétel, vagy ha találsz fél milla alatt Yamaha YZF125R. Csak figyelj oda az állapotára, szeretik őket széthajtani, de azért bírják a strapát, csak kapják meg a kötelező szervizeket.
És igen a 21 kW miatt. A1-el max 15 lóerős gépet vezethetsz, az RS-hez A2 (azzal 35kW-ig vagy jó), vagy korlátlan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!