Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó vásárlásnál lehet...

Új autó vásárlásnál lehet olyat, hogy én viszem a felnit?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés: szerintetek meg lehet beszélni azt, hogy én vennék egy új autót, de mivel a gyáriak között nem találtam olyan alufelnit ami tetszene, ezért én vennék külön, elvinném magammal és megkérném őket hogy tegyék fel nekem ezt. Amivel adják alapból azt meg azt mondanám, hogy megtarthatják. Cserébe nem kérném olcsóbban az autót, amit én vinnék felni méretileg olyan lenne mint a gyári csak nekem jobban tetsző lenne, tehát a gumi is passzolna rá. Így azt ugye rá lehetne tenni. Szóval nekik ugye annyi plusz munkájuk lenne, hogy leszerelik a gyári felnit, meg róla a gumit, átrakják az újra és azt szerelik fel. Szerintetek ilyen van? Vagy ilyen esetbe célszerűbb inkább gumis vinni, még akkor is ha új autó?
2014. aug. 6. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megveszed acélfelnivel, aztán első utadon a gumisnál rárakod az alufelnit.

Feltéve, ha a gyári alufelni nincsen valami csomagban, ami kellene neked, mert akkor ugye nem tudod "kihagyni" belőle. persze utána azonnal eladod neten a gyári alufelnit.

2014. aug. 6. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:

ha van pénzed új autóra, akkor nem gond 2 garnitúra gumi, ergo jól jön a kocsival kapott felni is. Nem?

Téli, nyári garnitúra.

hmm?

2014. aug. 6. 22:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Ugyan azt a felnit használnám télen is meg nyáron is, az alufelnik manapság már bírják a hideget meg a sós szutykot ami télen éri őket az utakon, szóval minek 2 felni? téli-nyári gumi az meg alap szerintem.
2014. aug. 7. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:

azért jó a két felni, mert nem kell pakolászni a gumit, ami nem tesz jót neki, és a tárolása is jobb felnin.

Nincs sorban állás a gumisnál, stb.

2014. aug. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!