Új autó vásárlásnál lehet olyat, hogy én viszem a
felnit?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés: szerintetek meg lehet beszélni azt, hogy én vennék egy új autót, de mivel a gyáriak között nem találtam olyan alufelnit ami tetszene, ezért én vennék külön, elvinném magammal és megkérném őket hogy tegyék fel nekem ezt. Amivel adják alapból azt meg azt mondanám, hogy megtarthatják. Cserébe nem kérném olcsóbban az autót, amit én vinnék felni méretileg olyan lenne mint a gyári csak nekem jobban tetsző lenne, tehát a gumi is passzolna rá. Így azt ugye rá lehetne tenni. Szóval nekik ugye annyi plusz munkájuk lenne, hogy leszerelik a gyári felnit, meg róla a gumit, átrakják az újra és azt szerelik fel. Szerintetek ilyen van? Vagy ilyen esetbe célszerűbb inkább gumis vinni, még akkor is ha új autó?
:DDD Ha jönnél négy felnivel autót venni, ott vágnálak ki az udvarból.
2014. aug. 6. 14:24
2/14 anonim válasza:
nem. közölnék hogy vidd az autót, és azt csinálsz vele amit akarsz.
De ennek mi értelme is lenne?
Spórolnál 5000 Ft-ot, mert nem viszed gumishoz? Kb ennyi.
2014. aug. 6. 14:30
3/14 anonim válasza:
Ha új autó, akkor a saját márka szervizében csináltasd meg. Ott nyilván bármit meg tudnak csinálni rajta. Illetve, nem tudom, hogy neked ezek a felnik meg vannak-e már, vagy most fogod megvenni? Mert akkor eleve kérheted úgy, hogy ezekkel a neked tetsző felnikkel rendeled meg az új kocsit. Aztán a kereskedés még lehet, hogy jobb áron be is tudja szerezni, mint te.
2014. aug. 6. 14:31
4/14 Koplárovics Béci válasza:
Viheted a felnit, de ugyanannyi lesz az autó...
Megveszed, felrakod ami tetszik, eladod a gyárit, win-win.
2014. aug. 6. 14:31
5/14 anonim válasza:
De miért kéne külön gumishoz menni?
A legtöbb márka a szalon mellett van a szervize is.
2014. aug. 6. 14:32
6/14 anonim válasza:
márkának :)
2014. aug. 6. 14:33
7/14 anonim válasza:
szerintem enek nincs ételme, vedd meg lemezfelnivel az autót, már ha lehet azzal is venni, aztán gumihoz elviszed felrakatni a felnijeidet, vagy otthon kicseréled
2014. aug. 6. 15:10
8/14 anonim válasza:
Hülyeség.
Minden új autó árából engednek 10%-ot. Kocsikról beszélek nem suzukiról.
Nos pl. veszel egy BMW 520d-t 17-es alap kerekekkel amit a felszereltség tartalmaz, te csak jól jársz, mert hazaviszed az autót, és lealkudod, nem kérsz semmit.
Aztán otthon átcseréled mondjuk egy 21 zollos Alpina kerékre, max annyit kérsz, hogy télivel adják át a kocsit, és akkor a gyári felnit meg majd télen használod, nyáron meg a saját felnid.
2014. aug. 6. 17:44
9/14 anonim válasza:
Ha elkezdesz kéregetni rossz alkupozicióba kerülsz, egy gumi csere pedig seperc alatt otthon, vagy ismerősnél is véghez vihető.
de az még nem nagy kérés, hogy télivel kéred, neked csak előny.
2014. aug. 6. 17:46
10/14 A kérdező kommentje:
Én nem téli-nyári gumit próbálok rá szerezni, hanem egy olyan alufelnit kérnék rá, ami az ő kinálatukba nem szerepel, és persze kifizetném nekik, vagy én vinném, de akkor ezek szerint ez kicsit pofátlanság lenne, és jobban járok ha megveszem az alap felnivel, azt elrakom, bármikor jól jöhet, veszek magamnak és gumisnál felrakatom. Köszönöm a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!