Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Corsa C röl mi a vélemény...

Opel Corsa C röl mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és megtetszett egy szép Opel corsa c csak nem tudok az opelekröl semmit :( jó az az 1.0EcoTec motor? és jó autó? válaszokat nagyon szépen köszönöm!

[link]

2014. aug. 5. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
női autó de mivel te az vagy így tökéletes,de az a motor harmatgyenge ha meg lékondit is használod akkor még a gyalogosok is lehagynak
2014. aug. 6. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Átlagos, jellegtelen, kicsit csajos, ha csinos vagy nem az autód után fognak megfordulni. Viszont akkor már tényleg legalább 1.2-es motorral vegyed, az se eszik sokkal többet és még szebben is jár. Az Ecotec egy lepkefing, ráadásul nem is a megbízhatóságáról híres.
2014. aug. 6. 02:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs velük különösebb probléma. Egy ismerősömnek már 350e km van benne és a motorján eddig csak a kipufogó leömlőt kellett cserélni egy repedés miatt. Most volt rajta egy váltó csere, de nem a váltó hibája miatt. A féltengely kihajtás csapágyait kellett volna cserélni benne, de olyan olcsón tudtam szerezni egy váltót hozzá, hogy nem volt értelme csapágyazni. Egyebekben néhány kisebb hibán és a kopóalkatrészek cseréjén kívül nem volt baja. Az autót újonnan vette, tehát a km valós.
2014. aug. 6. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem, bár nagyobb motorral vettem, hogy jól menjen :)
2014. aug. 6. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!