Nincs tehetségem a vezetéshez. Ajánlanátok valamit légyszi?
Nyugi, előbb-utóbb átmész, csak figyelj oda meg ne stresszelj.
Próbálj meg otthon valami zárt placcon gyakorolni szülővel vagy baráttal.
Ha meg meglesz a jogsid akkor meg ne hajts gyorsan, inkább kétszer nézz szét.
Én is balfék vagyok, de muszáj vezetnem, én így hidalom át a problémát és soha nem volt még baj.
Gondold át hogy miben vagy bizonytalan, és főként azt gyakoroljátok az oktatóval. Ha a tolatás a gond akkor fél órán keresztül tolatás.
Ha a kézifékes elindulás a gond akkor keressetek egy meredek emelkedőt és csak azt gyakorolni.
Annó sok évvel ezelőtt a barátomat 2x húzták meg a kézifékes elindulás miatt, elvittem a kocsimmal egy kegyetlenül meredek isten háta mögötti helyre 15 perc alatt megtanulta :)
Én egyébként nehezebb élethelyzetekben programozom magam és mindig bejön. Neked azt ajánlom mondogasd és írd le sokszor hogy, tökéletesen vezetek és minden sikerül. A lényeg hogy éld bele magad érzelmileg, a gondolat és az érzelem együtt valóságot teremt.
NEM kell erőltetni, ha nem megy!
Mondjuk megkapod a jogsit, mert szimpi vagy a vizsgabiztosnak, de vezetni meg nem tudsz.
Jusson eszedbe, hogy rengetegen halnak meg az utakon.
Ugye szeretnél 18 éves is lenni?!
Ha már háromszor megbukott, akkor valószínűleg 100 óra körül lehet...
Amúgy nem értem, hogy miért kell erőltetni, ha ennyire nem megy??!
12:01
"Egyedül teljesen más lesz a vezetés."
Persze!
Majd az utakon is teljesen egyedül lesz, hogy meg ne zavarja a többi autós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!