Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire figyeljek oda 2-3 éves...

Mire figyeljek oda 2-3 éves benzines használtautó vásárlásakor?

Figyelt kérdés

Km, használati hely(pl. sok autópálya) sokan mondják, hogy Bp. autót ne vegyek (nem értem miért, kisvárosi vagyok)

Nőből vagyok, tudom hogy kapásból át akarnak verni, ezért hasznos tudnivalókat szeretnék,amit majd a kereskedőnek mondhatok:)

Kisautómat szeretném becserélni, családira.

Köszönöm a segítséget!

2010. jan. 12. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mondják, hogy bp-i autót ne, mert a kuplungjuk van ki nagyon. Mi 1,5 éves benzinest vettünk 14 ezer vmennyi km-rel, pörgetés nélkül, magyar papírokkal. Nagyon szét kell nézni, én nem vettem volna külföldről behozott kocsit.
2010. jan. 12. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a cikket egy Skoda honlapon találtam, de, gondolom, hogy más autótípushoz is hasznos lehet:

[link]

2010. jan. 12. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nőből vagy egyszerű dolgokat mondok

Kormány, váltógomb (mindent elmond) ezekmellett mennyire karcosak a beltéri műanyagok.

Ha egy kocsi belűről gányolt akkor motorikusan sincs jó állapotba!

2010. jan. 12. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!