Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogos, hogy ilyen bunkón...

Jogos, hogy ilyen bunkón viselkedett velem az autószerelő?

Figyelt kérdés

Most megyek 3. alkalommal hozzá, ismerős ajánlotta, idáig elégedett is voltam. Mindig megvettem előre az alkatrészeket, mert van kedvezményem, meg nem kell megvárnom amíg azt is beszerzi. Most is így tettem.

4 alkatrészt akarok cseréltetni aminek több 10 ezer a munkadíja. 1 alkatrészt nem tudtam sehol se beszerezni, mert a kép alapján nem egyértelmű, hogy melyik is kell (szimering).

Mondom minden itt van, csak egy ilyen kell még majd bele. Válasz: "Akkor hoztál volna azt is, mindent idehozol, ezért meg mi futkossunk".

Ez most mi? Az a baja, hogy elbukta a többi alkatrészen a hasznát? Ez minden szerelőnél így van? Nem szeretik ha te viszed az alkatrészt? És ha eleve csak ezt akartam volna cseréltetni?

Szerintem ez mindenképpen paraszt magatartás volt.

2014. aug. 5. 12:46
1 2
 11/15 egySanyi ***** válasza:
Rengeteg szerelő van, igen. Csak nem mindegy hogy hogy és mennyiért dolgoznak. Komoly szerelőknél rendesen be van táblázva az idő, ha csak az utcáról beesel lehet mondja, hogy gyere vissza 3 nap múlva addig be vagyok táblázva munkával.
2014. aug. 5. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is gáz, hogy viszek is meg nem is. Neki bevételkiesés, ha te viszed a cuccot, amivel még nem is lenne gond, ha mindet te vinnéd.

Így ebben a formában meg tudom érteni a nem tetszését.

Mennyi kedvezményed van, és hol?

2014. aug. 5. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Erre az én válaszom az lett volna, hogy: ne futkossál sehova batátom mert átmegyek a szomszéd szerelőhöz aki normális hangnemben és stílusban beszél majd pár év múlva ráérsz futkosni kuncsaftok után.

Aki egyetért a bun-kó szerelővel az hasonló szinten lehet vele.

Az ilyentől már azért is elhoznám az autót mert képes a hozott alkatrészt fiókba tenni míg egy csííínait beszerelni.

Nehogy már még ő tegyen szívességet nekem mikor én fizetek a szolgáltatásáért.

2014. aug. 5. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Ha jó szerelő, jól végzi a munkáját, hiába is bunkó ne vessz vele össze.
2014. aug. 5. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
vagy vigyél mindent, vagy semmit.
2014. aug. 6. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!