Volkswagen Polo 6N 1. 0 szükséges keréknyomása?
Figyelt kérdés
Első autóm, nem vagyok egy expert, és már komolyan mondom mindenhol néztem, sehol nem találtam az autón jelezve (ajtóknál, kesztyűtartóban, tanksapkán). Kézikönyv természetesen nincsen, az egyedüli weboldal pedig 1.9 bart ír amit eléggé keveslek.2014. aug. 5. 02:42
2/5 anonim válasza:
Gumimérettől, évjárattól és terheléstől függően elöl: 1,9-2,4 bar
hátul:1,9-2,9 bar között. Alapvetően a kisebb méretű gumiba kell nagyobb nyomás pl. 155/70R13 elöl: 2,1 bar, hátul: 2,4 bar üresen.
3/5 anonim válasza:
Nem jól írtam, hátul is 2,1 bar üresen a 155/70R13-as gumihoz előírt nyomás.
4/5 A kérdező kommentje:
A linken egy 1.2-es motoros található, magán az oldalon nincs 1.0-s, megnéztem.
Az abroncsom 175 70 R13, ami pont nem szerepel az egyetlen internetes oldalon ahol találtam adatokat:
Itt csak a következő 2 van:
155 70 R13 75 T
175 65 R13 80 T
Tehát az enyém a kettő közti mix, és mivel nem tudom mit jelentenek a számok, nem tudom mi alapján változhat (márpedig mindkettőnek más az értéke)
2014. aug. 6. 12:17
5/5 szántóvető válasza:
van itt még egy oldal de ezen sincs olyan méretű gumi mint ami a kocsidon van. [link]
27 psi=1,86 bar.
én 2 barra fújnám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!