Dacia Logan - rol mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni és tetszenek a logan-ok de sajnos nem tudok róluk semmit kérlek irjatok mit tudtok róla köszönöm.
2014. aug. 4. 19:14
2/9 anonim válasza:
Tipikus használati tárgy. Nem élvezet vezetni, viszont rossz minőségű úton is gond nélkül lehet vele haladni. A külseje és belseje is egyszerű. Technikai különlegességei nincsenek, a főbb elemei más Renault típusokban korábban már megjelentek.
3/9 anonim válasza:
Francia gyártmány. Azt mondták róla, hogy megbízhatatlan.
4/9 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan, csak vigyázz nehogy ex-taxi legyen.
6/9 anonim válasza:
Nem véletlenül ilyen olcsó, igénytelen, minőséget nélkülöző beltér, fényezés gyorsan mattul, egyedül a motorja jó ami Renault.
7/9 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat
2014. aug. 4. 21:39
8/9 anonim válasza:
Nekem van.
Tágas, megbízható. El vagyok vele...
9/9 Pall Hunor válasza:
Nem rossz autok nekunk is az van tagas, csalad barat, jol megy nincs gond vele, ha mar Logant veszel szerintem megeri egy kicsit dragabbat venni mert az alapfelszereltsegben nincs sem szervo, sem klima,sem utasoldali legzsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!