Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnál ez normális?

Simsonnál ez normális?

Figyelt kérdés

Ha elengedem a gázt, vagy csak éppenhogy nem engedem el, akkor lefullad...Egyszer megpróbáltam úgy feltekerni az alapjáratot hogy ne tegye, fel is akadt tőle a tolattyú...

Ez másnál is így van?

Igazából én autóra tettem le a jogsit (így lehetett segédmotorkerékpárom), de mivel ott nem ehhez szoktam hozzá, elég zavaró.

Valamint van mégegy bónuszkérdés ami elégy hülyén fog hangzani, de ti hogy gurultok le vele lejtőn? Sebességben, üresben vagy behúzott kuplunggal?

2014. aug. 4. 03:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem! Nem normális ha nincs alapjárat. Rendesen be kell állítani a karburátort.

Íme egy kis segítség:

[link]

...és:

[link]

2014. aug. 4. 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Két üteműnél motorfék üzemben megszűnik a kenés Wartburgban, Trabantban nem véletlenül volt szabadonfutó), ezért lejtőn üresben vagy behúzott kuplunggal érdemes legurulni.
2014. aug. 4. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!