Kuplungrúgásos drift miért nem működik?
Figyelt kérdés
Próbáltam egy Opel Tigrával de semmi nem történt.Nem igazán tudom hogy hátsókerekes-e esetleg az lehet a baj?Köszönöm előre is a választ!2014. aug. 3. 21:31
1/9 anonim válasza:
Ez aranyos :D
A Tigra elsőkerekes, abban hiába fogod rugdosni a kuplungot.
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de téged mindenféle autótól el kéne tiltani.
3/9 anonim válasza:
Driftelni nem fogsz, mert max az első kerék csúszik meg, kapar el. Cserébe ha sokat csinálod megöli a fél autót.
4/9 anonim válasza:
Úgy van rugdaljad csak :D, mondok egy jó módszert...
Megboldogult piás szomszédom találta ki a Wartburgján: Benyomod tövig kuplungod, dugsz egy 1.-t, majd adsz neki padlót hogy szabályzáson pörögjön...
Most jön a lényeg: A kuplungod ne engedd fel, hanem oldalra csúsztasd el a lábad, hogy kaparjon rendesen :D csak azért hozz söprűt hogy a 150m-re szétszóródott kuplung +váltó darabokat össze tudd szedni :D
5/9 anonim válasza:
Elsökerekes a Tigra, ahogy már írták. De ha ügyes vagy, és jó lendülettel mész be egy kanyarba, magasabb fordulatszámmal, majd kb a felénél elengeded a gázt hirtelen, megcsúszik a hátulja. Csak baj ne legyen belöle, és nehogy úgy csússzon meg, hogy nem tudod visszahozni. Kézifékkel kísérletezgetést nem ajánlom.
7/9 anonim válasza:
Vagy két hete láttam ilyen szánalmat a Megapark melletti körforgalomban. Valaki egy első kerekes Hyundai Accenttel próbált meg driftelni a körforgalomban, de a végén már kajak vagy 60-nal ment körbe és csak nem adta neki :D
8/9 anonim válasza:
Hát szerinte a kérdező a drift alatt a sima kerékkipörgetést értette :) Nos nem kell leugrani a kuplungról, hanem csúsztatni egy kicsit, de közben majdnem padlógázt kell adjál. Hát nem jó a technikának de múködni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!