"A motorosok összetartanak. " Ez a kijelentés kezd meginogni?
"Hívtam, egyik sem ért rá..."
Azért ez egy kicsit ellentmondásos. A saját barátaid/ismerőseid nem érnek rá segíteni rajtad, de vadidegen emberektől elvárnád, hogy maguktól megálljanak mert tolod a géped... Miért nem intettél, ha segítségre volt szükséged?
Ha ugy itelem meg, hogy bajban van, esetleg jelzi nekem, mindig megallok. Ha megserült ellatom es/vagy mentöt hivok. Ez termeszetes.
De motort szerelni nem tudok. Es ha több, mint 15 ev motorozas utan egyszer is tolnom kellett volna a motoromat, mert kifogyott a benzin, ertekes leckenek tartottam volna a hazatolast.
Es mivel a motorozas inkabb egy hobby, öszinten szolva sajnalom azt a keves szabadidömet arra, hogy valakit dedelgessek, mert lerobbant. A mai vilagban szinte elkepzelhetetlen, hogy nincs mobilja (vagy valoszinübb, hogy ha mar az üzemanyakszintet nem figyelte, az is lemerülhetett) de termeszetesen telefonalhat egyet az enyemröl. Ezzel ugy erzem, eleget tettem mindennek, ami elvarhato.
Az integetes meg miert olyan fontos? Ettöl függetlenül mindig visszaintek, mert lehet akar ismerös, aki felismert, de nem varom el pl. sportmotorosoktol, hogy szerpentinezes közben azzal foglalkozzanak, hogy kinek integessenek. Es neked az ut szelen vesztegelve segit, ha legalabb integetnek neked?
"Az a baj ,hogy kit hívjon mobillal? A családját akik melóznak ,lehet 200 km-re , vagy valami lehúzós autómentőt a tudakozóból aki elkér alap hangon 30 ezret, amennyi lehet nincs is nála.."
Ha elindulsz úgy, hogy minden ismerősöd 200 kilométerre van és különben sem érnek rá, és nem tudsz senkitől segítséget kérni, akkor már pedig legyen nálad 30 ezer. Ha nincs, akkor erre annyit lehet mondani, hogy aki hülye, haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!