Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az összes behozatali...

Főzős Laci kérdése:

Mennyi az összes behozatali költsége egy 6éves Skoda Octavianak, ami 1.6-os,75kw-os, euro 4-es motorú?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

[link]

A Reg.adó van, amihez linkeltem kalkulátort, ezen felül az átiratás, ami a magyar autóknál is van meg egy külföldről behozott autót le is kell műszakiztatni, akármennyi külföldi műszaki is van rajta.

2014. aug. 2. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Először kpm műszaki, az 39900 ft, majd regadó (ezt kiszámolod).

Aztán okmányiroda, otthagysz 22ezer forintot a forgalmi, törzskönyv és rendszámra.

Aztán járhatsz is vele.

Én is külföldről hoztam be.

Báááár sokat számít hogy Uniós-e a tagállam, mert ha igen, akkor nem kell eredetvizsga, és nincs vám sem.

2014. aug. 2. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó kifelejtette a vagyonszerzési illetéket, a többiben viszont teljesen igaz van.

Amúgy nem értem miért 40k a külföldről behozott autók műszakija, tiszta lehúzás az egész..

2014. aug. 2. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:

16280 ft a kpm, és fizetni kell sajnos egyedi forgalomba helyezési illetéket ami 22800 ft... :S

Én még január 1 előtt hoztam be a kocsit, így nem volt vagyonszerzési illeték.. :)

2014. aug. 2. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy 16290Ft a személygépkocsi vizsgadíja, viszont behozott autónál ehhez tartozik még egy egyedi forgalomba helyezési engedély is, ami még pluszban 22800 pénz, így a vizsga helyszínén 39090Ft-ot kérnek a pénztárnál.
2014. aug. 3. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!