Milyen érzés volt először balesetet okozni? Nagyon
idegesek voltatok?
Figyelt kérdés
Ma vokt az első autóbalesetem. Elég durván összetörtek az autók. Normális, hogy egyáltalán nem tud èrdekelji ? Ideges sem vagyok, ilyen leszarom érzésrm van. Kb 2 oraja történt a dolog.
Kèrdező! Nekem volt balesetem, 14 évesen elhoztam Apám egyik autóját, egy idióta àt jött a szembesávba, az autó elejét tűzfalig benyomta, nekem szerencsére nem lett bajom, egyébkènt egy Volkswagen Phaeton volt a kocsi, és valami terepjáró kapott el. Azóta eltelt 3 év, és már van saját autóm, amire nagyon vigyázok, Opel Astra J. 17,5/F
2014. aug. 2. 17:50
15/17 anonim válasza:
14-es
14 évesen elvetted a apukád kocsiját, nem büntettek meg, hogy kocsit vezetsz jogsi nélkül?
2014. aug. 2. 23:34
16/17 anonim válasza:
14-és igen te vagy az aki 14 évesen szaladgál jogsi nélkül és a másik az idióta, aki beléd megy. Tipikus magyar vagy! 17,5 évesen meg gondolom sok közöd van az autódhoz kis "hülyegyerek". Gondolom apuka megkente anno a rendőröket azért nem lett következménye annak, hogy 14 évesen balesetet "okoztál" mert ugye nem volt jogsid és te voltál a hibás. Nagyobb védség jogsi nélkül menni még mielőtt megmagyaráznád a dolgokat. Te pö.s./vagy pedig nagy kamu és csak játszod itt a janit.
2014. aug. 3. 17:40
17/17 anonim válasza:
Azért ha nem is kapott kemény autót, de Astra J-vel jár a gyerek, ami nem egy olcsó autó, és bir is menni ha kell...
Persze ez a bünti hogy "csak" egy Astrát kapott...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!