Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen érzés volt először...

Milyen érzés volt először balesetet okozni? Nagyon idegesek voltatok?

Figyelt kérdés
Ma vokt az első autóbalesetem. Elég durván összetörtek az autók. Normális, hogy egyáltalán nem tud èrdekelji ? Ideges sem vagyok, ilyen leszarom érzésrm van. Kb 2 oraja történt a dolog.

2014. aug. 1. 23:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért mindig van egy kis gonoszkodó köcsöghuszár, hogy emlékeztessen rá, magyarisztánban vagyunk...
2014. aug. 2. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
11-es ezt kifejtenéd?
2014. aug. 2. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit kifejteni. Olvasd vissza a 9-es hozzászólásod és gondolkodj el rajta, hogy mire alapoztad ezeket a kijelentéseket.
2014. aug. 2. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

Drága #9-es! HA pénzes lenne az apja a kêrdezőnek, ahhoz SEM LENNE SEMMI KÖZÖD! Igazi Magyar ember vagy, gratulálok.

-------------------------------------------------------------------------

Kèrdező! Nekem volt balesetem, 14 évesen elhoztam Apám egyik autóját, egy idióta àt jött a szembesávba, az autó elejét tűzfalig benyomta, nekem szerencsére nem lett bajom, egyébkènt egy Volkswagen Phaeton volt a kocsi, és valami terepjáró kapott el. Azóta eltelt 3 év, és már van saját autóm, amire nagyon vigyázok, Opel Astra J. 17,5/F

2014. aug. 2. 17:50
 15/17 anonim válasza:
100%

14-es

14 évesen elvetted a apukád kocsiját, nem büntettek meg, hogy kocsit vezetsz jogsi nélkül?

2014. aug. 2. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
14-és igen te vagy az aki 14 évesen szaladgál jogsi nélkül és a másik az idióta, aki beléd megy. Tipikus magyar vagy! 17,5 évesen meg gondolom sok közöd van az autódhoz kis "hülyegyerek". Gondolom apuka megkente anno a rendőröket azért nem lett következménye annak, hogy 14 évesen balesetet "okoztál" mert ugye nem volt jogsid és te voltál a hibás. Nagyobb védség jogsi nélkül menni még mielőtt megmagyaráznád a dolgokat. Te pö.s./vagy pedig nagy kamu és csak játszod itt a janit.
2014. aug. 3. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha nem is kapott kemény autót, de Astra J-vel jár a gyerek, ami nem egy olcsó autó, és bir is menni ha kell...

Persze ez a bünti hogy "csak" egy Astrát kapott...

2014. aug. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!