Ehez kell jogsi?
Figyelt kérdés
Szal arról lenne szó hogy találtam egy robogót 49 köbcentivel meg 35 km/h-s max sebességgel a kérdés az, hogy kell hozzá jogsi mert úgy tudom, hogy 50 köbcentitől, meg 45 km/h-tól kell jogsi de nem vagyok benne biztos.
A válaszokat előre is köszönöm.
2014. aug. 1. 13:50
1/6 Zsebvirág válasza:
Igen, persze, hogy kell.
Egy Trabant nem tud menni 100 km/h-nál gyorsabban mégis kell hozzá jogsi, pedig egy átlag szutyuki is már 130 megy.
3/6 kisvuk29 válasza:
moped jogsi kell hozzá
ja és a simsonok is 49 köbcentisek mégis mennek 70-et ha jó formában vannak tehát ha 25 köbcenti lenne is kéne az 50-es jogsi hozzá
4/6 anonim válasza:
Ha 50ccm-től több akkor már legalább A1-es jogsi kell hozzá. Az alatt AM kategória egészen 300W-ig(itt ccm határ nincs)ez alatt, ha az egyéb erre vonatkozó jogszabályoknak is megfelel akkor kerékpárnak minősül (villanybicajok és dongó motoros bicajok ide tartoznak). Ez esetben semmi nem kell rá(sajnos)
5/6 anonim válasza:
Zsebvirág, szerinted mennyi Mo-n a megengedett legmagasabb sebességhatár?
6/6 Zsebvirág válasza:
Lakott területen belül: 50 km/h
Országúton: 90 km/h
Autópályán: 130 km/h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!