Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ehez kell jogsi?

Ehez kell jogsi?

Figyelt kérdés

Szal arról lenne szó hogy találtam egy robogót 49 köbcentivel meg 35 km/h-s max sebességgel a kérdés az, hogy kell hozzá jogsi mert úgy tudom, hogy 50 köbcentitől, meg 45 km/h-tól kell jogsi de nem vagyok benne biztos.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. aug. 1. 13:50
 1/6 Zsebvirág ***** válasza:

Igen, persze, hogy kell.

Egy Trabant nem tud menni 100 km/h-nál gyorsabban mégis kell hozzá jogsi, pedig egy átlag szutyuki is már 130 megy.

2014. aug. 1. 14:00
 2/6 kata kata ***** válasza:
Kell.
2014. aug. 1. 14:37
 3/6 kisvuk29 ***** válasza:

moped jogsi kell hozzá

ja és a simsonok is 49 köbcentisek mégis mennek 70-et ha jó formában vannak tehát ha 25 köbcenti lenne is kéne az 50-es jogsi hozzá

2014. aug. 1. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 50ccm-től több akkor már legalább A1-es jogsi kell hozzá. Az alatt AM kategória egészen 300W-ig(itt ccm határ nincs)ez alatt, ha az egyéb erre vonatkozó jogszabályoknak is megfelel akkor kerékpárnak minősül (villanybicajok és dongó motoros bicajok ide tartoznak). Ez esetben semmi nem kell rá(sajnos)
2014. aug. 1. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Zsebvirág, szerinted mennyi Mo-n a megengedett legmagasabb sebességhatár?
2014. aug. 1. 16:38
 6/6 Zsebvirág ***** válasza:

Lakott területen belül: 50 km/h

Országúton: 90 km/h

Autópályán: 130 km/h

2014. aug. 1. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!