Autó vagy motor jogsi előbb? (TÖBBI LENT)
Figyelt kérdés
Autó vagy motor jogosítványt csináljam előbb? 16 éves vagyok és már nagyon-nagyon szeretnék motorozni de azon gondolkozom lehet érdemesebb megvárni a kocsi jogsit. De nem tudom ezért kérem a segítségeteket. A motoros tapasztalatomról annyit hogy robogókat vezettem régebben. Nem szeretném az "alapokról" kezdeni tehát 50-ről mivel 16 vagyok és nem hiszem hogy élvezném meg nem vagyok egy kis tetsű ember. :D
Nos, valakinek van tanácsa ezügyben?
2014. júl. 28. 22:32
1/3 anonim válasza:
Én azt tanácsolom,hogy először tedd le az autójogosítványt,aztán a motort mert úgy olcsóbb! De nem kötekedésből,nekemis eztmondták hogy inkább az autó mert az megvéd!
2/3 anonim válasza:
Előbb a B kategóriát csináld meg (egy fél év múlva kezdheted), aztán a köztudatba B125-ként beépült tanfolyammal olcsóbban és gyorsan szerezhetsz A1-es jogsit (125 cm3 és 11 kW).
3/3 anonim válasza:
Tedd le a B-s jogsit aztán utána meg a B125-öt kb. 40.000 forintért.
Fél év múlva kezdheted a B-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!