Milyen fajta 125 köbcentis motort vegyek ami meg is éri az árát?
Max 300 ezer körül nem is fogsz mást kapni, mint használtat. Legalábbis olyat nem, amit meg is érné az árát.
Gondolom A1 jogosítványod van, tehát kétütemű 125-ös gépek kiestek.
Én helyedben Honda CBF 125-öt vennék. Picivel drágább, mint amit te terveztél, de gyűjtesz még egy-két hónapot és megvan az ára.
Nagyon könnyen vezethető kis motor.
Ezek 2009 óta vannak a piacon, nem "sport" motorok, így motorikusan is jobb állapotban lesznek, mint GPR és társai.
Emellett ez a motor nem próbál más lenni, mint ami (gondolok itt "sport" motorokra, mint GPR). Ezzel nem lesz ciki meglenni, akárhova is mész.
Fogyasztása minimális. Karbantartása olcsó. Az egész szerkezet egyszerű, így könnyen javítható.
Hátulra érdemes rá egy csomagtartó dobozt venni.
Most attól függ, hogy mit jelent az, hogy megéri?
Ha a megbizhatóság és a takarékosság a fontos, akkor CBF 125, de ez kicsit lomha lesz.
Ha az a lényeg, hogy az autókat is lespriteld és 150-el repessz, akkor egy RS125 a te géped. De ez rengeteget eszik, és szervizigényes.
Supermotokat és endurókat nem igazán ajánlanék neked, hacsak nem szeretnél terepezni is.
Értem. Köszönöm a válaszokat! Valoban jo motornak tűnik a Honda CBF 125, de sajnos nekem külsőre nem tetszik. Ami a pénzt illeti nembaj, ha használt, csak jo állapotban legyen.
Igazábol nekem mindig is a az élmény tetszett a motorozás nem pedig a száguldás. A lényeg, hogy legyen szép a hangja é, hogy külsőre megfeleljen a többi az, csak mellékes...persze azért jo, ha megy 120-130-at, de ezen kívűl nekem megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!