Tudtok olyan helyet, vezetéstechnikai pályát, ahova a fiamat (14éves) eltudom vinni megtanítani vezetni? Fontos hogy én szeretném megtanítani, nem kell semmilyen fajta tréner, oktató, csak egy pálya Budapesthez közel. És ha lehet jó árban lévő legyen
És biztos jó lesz a fiadnak hogy te tanítod meg? Mert én olyan szinten mentem vezetni tanulni, hogy utánfutóval, pótkocsival tolattam, mind autóval, mind traktorral. És lett is belőle gondom. A kormányozásról ne is beszéljünk, mert én egy kézzel tenyérrel bárhova betettem a gépet, csak hát az nem jó vizsgára. Ha csak a szabályosat tanítod meg neki, ami nem biztos hogy a jó, mindennapi, akkor oké, de ha a saját vezetési stílusodra formálod, lehetnek később gondjai.
Parkoló nem rossz ötlet, de láttam már éjjel parkolóban rendőröket igazoltatni, meg ne sötétbe kezdje a gyerek, majd világosban megy neki, akkor utána, sötét, világosban jobban látszik az autó, legyen tisztában a méreteivel.
na megérkezett már egy okostojás...
azt kihagytad, hogy béembé a legjobb tanulóautó és csak a benzin autó az autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!