Ha egy autó felborul, egy idő után tényleg fel fog robbani?
Figyelt kérdés
Egy csomó videójátékban láttam(GTA, Saint's row, Mafia 2) hogy amikor egy autó felborul, egy idő után felrobban, és nem tudom, hogy ez valós-e.2014. júl. 31. 00:13
3/8 anonim válasza:
nem, cobra11 be is, foleg 1 gazolajos nem.
4/8 anonim válasza:
esetleg néha, de mind tuti nem...
5/8 anonim válasza:
Ha a GTA-ban úgy van... :))
Amúgy benzines autó felrobbanhat egy borulás után, ha a benzin olyan helyre folyik, ahová nem kellene, és ez egy borulás után megtörténhet könnyen.
6/8 anonim válasza:
A benzines autó sem fog felrobbanni, még akkor sem ha oda folyik borulás után a benzin, ahova nem kellene.
A benzin nem robban! A megfelelő koncentrációjú benzingőz-levegő keverék tud robbanni,de ilyen egy balesetnél nem fog keletkezni.
Tegnap egy ~32000 liter benzint szállító tartálykocsi égett ki az az M7-esen, az sem robbant fel..
7/8 anonim válasza:
Videojátékokra alapozni a kérdést... ez lol :) Ott a látvány a fontos
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok
Igazatok van, nem robban, de olyan erővel tud égni, hogy ugyanolyan halálos tud lenni, mint egy robbanás. És a dizel sem bombabiztos, ugyanis ha 30-40 vagy több liter gázolaj lángra kap, az is ég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!