Mire jó a magas építésű autó?
Gondolok itt a manapság rettentő népszerű Nissan Quashqai és társai autókra. Próbáltam ilyet is-olyat is, de föl nem fogom, hogy mi a jó benne. Egyedül az időseket értem meg, akik könnyebben tudnak ki-be szállni.
Amúgy jobban billeg, többet eszik, semmit nem nyújt pluszban.
Az hogy jobban ki lehet látni belőle, az meg nettó hülyeség.
Szerintem a Quashqai jól néz ki.
Amúgy ki az aki egy városi terepjáróval menőzik, főleg Nissannal?
Egy Q7 vagy X5 az oké hogy menő de egy Nissan?
"Ezzel nem gond áthajtani a kátyúkon, nem kell félni, hogy sérülni fog a futómű."
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Egy Quashqai, Opel Mokka, SX4, stb autónak semmivel nem erősebb a futóműve, mint alacsony építésű társainak.
"pl. átlátsz a személyautók fölött, így könnyebben belátni a forgalmat"
Ezt magyarázza már meg valaki, hogy látnál át a személyautók fölött! Egy Ducatoban, meg egy kamionban átlátsz, de egy sima magasabb építésű autóban véletlenül se. Én az ilyen autókban az előttem haladó normál autó tetejét/napellenzőjét látom, és kb semmi mást. Egy normál autóban ülve átlátok az előttem haladó normál autó ablakán. Na egy magasban pont a semmit látom.
ML, X5, X6,
Azért nagyon nem az ilyesmi autókról volt szó, hanem ezek a Kaskáj, SX4, Opel Mokka, gagyiságok.
"Azért nagyon nem az ilyesmi autókról volt szó, hanem ezek a Kaskáj, SX4, Opel Mokka, gagyiságok."
gondolom az (te) gagyizza ezeket a kocsikat akinek vagy nicns is kocsija vagy egy 25 éves zsigulija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!