Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire jó a magas építésű autó?

Mire jó a magas építésű autó?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a manapság rettentő népszerű Nissan Quashqai és társai autókra. Próbáltam ilyet is-olyat is, de föl nem fogom, hogy mi a jó benne. Egyedül az időseket értem meg, akik könnyebben tudnak ki-be szállni.

Amúgy jobban billeg, többet eszik, semmit nem nyújt pluszban.

Az hogy jobban ki lehet látni belőle, az meg nettó hülyeség.

2014. júl. 30. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Az egyetlen dolog amiért ilyen kocsit vennék, az a be és kiszállás, én sem értem mire jó, maximum menőzni a terepjáróval ami mondjuk egy pocsolyában elakad :D
2014. júl. 30. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
A terepjáró a menőzésért van és nem azért mert jó autók.
2014. júl. 30. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát én terepre vettem, meg lakókocsit vontatni, erre tökéletesen megfelel. De azért a mai Budapesti utcákon is van létjogosultsága. Ezzel nem gond áthajtani a kátyúkon, nem kell félni, hogy sérülni fog a futómű. Szerintem a magas építésnek is vannak előnyei, pl. átlátsz a személyautók fölött, így könnyebben belátni a forgalmat, éjjel kevésbé vakítanak a fényszórók. Ritkán használom a városban, de érezhetően nagyobb tekintélye van, mint az asszony Marutijának. Szóval, azért vannak előnyei is.
2014. júl. 31. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a Quashqai jól néz ki.

Amúgy ki az aki egy városi terepjáróval menőzik, főleg Nissannal?

Egy Q7 vagy X5 az oké hogy menő de egy Nissan?

2014. júl. 31. 07:10
 5/11 anonim ***** válasza:
ennyi erővel mire jó az alacsony építésű kocsi?
2014. júl. 31. 10:59
 6/11 inazuma válasza:
Ha elütöd a biciklist,a bicaj lehet megússza,nameg elég csak a keréknyomnak kilapátolnod a havat a parkolóban :)
2014. júl. 31. 13:47
 7/11 A kérdező kommentje:

"Ezzel nem gond áthajtani a kátyúkon, nem kell félni, hogy sérülni fog a futómű."

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Egy Quashqai, Opel Mokka, SX4, stb autónak semmivel nem erősebb a futóműve, mint alacsony építésű társainak.

"pl. átlátsz a személyautók fölött, így könnyebben belátni a forgalmat"

Ezt magyarázza már meg valaki, hogy látnál át a személyautók fölött! Egy Ducatoban, meg egy kamionban átlátsz, de egy sima magasabb építésű autóban véletlenül se. Én az ilyen autókban az előttem haladó normál autó tetejét/napellenzőjét látom, és kb semmi mást. Egy normál autóban ülve átlátok az előttem haladó normál autó ablakán. Na egy magasban pont a semmit látom.

2014. júl. 31. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Bocsi, nekem most Land Roverem van és ebből simán ellátok az átlag autók fölött. Cserébe úgy kell "fölmászni" bele :) Az említett típusok közül csak az SX4-et ismerem, annak valóban nem erősebb a futóműve az átlagnál (nem is sokkal magasabb mint az átlag). Viszont az ML, X5, X6, futóműve lényegesen erősebb, mint egy átlagos személyautónak. Ezekhez javítási szinten volt szerencsém, nem az újságból olvastam. Egyébként az enyhén megemelt hasmagasság igen jó szolgálatot tehet, ha valaki szabadidős célokra is használja az autóját. Pl. horgászás, gombászás, családi piknik, stb...
2014. júl. 31. 22:33
 9/11 A kérdező kommentje:

ML, X5, X6,

Azért nagyon nem az ilyesmi autókról volt szó, hanem ezek a Kaskáj, SX4, Opel Mokka, gagyiságok.

2014. aug. 1. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:

"Azért nagyon nem az ilyesmi autókról volt szó, hanem ezek a Kaskáj, SX4, Opel Mokka, gagyiságok."

gondolom az (te) gagyizza ezeket a kocsikat akinek vagy nicns is kocsija vagy egy 25 éves zsigulija...

2014. aug. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!