Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy kocsit,...

Szeretnék venni egy kocsit, amit árammal működővé szeretnék alakitattni. Van valakinek ebben tapasztalata ill. tud ajánlani olyan valakit, aki meg is tudja csinálni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
akku, vagy napelem?
2014. júl. 30. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Láttam már átalakított II-es Golfot, de nem tudták lepapírozni ebben az országban. Manapság már kapsz első generációs hibridet gombért, annyiból nem nagyon jön ki egy működőképes átalakítás.

Szerintem.

2014. júl. 30. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A nagy autógyàrtóknak is nehezen jön össze...
2014. júl. 30. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:

A hazi barkacsolas nem igazan eri meg. Nezz utana a neten, vannak nehanyan akik ezzel foglalkoznak.

En is inkabb hibridet keresnek a helyedben. de van villanyauto is, pl. a Leaf.

2014. júl. 31. 07:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Átalakítást akarsz akkor még 1x megveszed az autót tulajdonképpen. Én pár éve láttam egy régi peugeot-ot, alapból olyan 3-400 ezer, de elektromossá alakítva elkértek érte 1m 200e-t.
2014. júl. 31. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
És hol akarnád tankolni?
2014. júl. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!