Mi a véleményetek a BMW 750i-ről? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
1994-2001 modell érdekelne elsősorban, lehet kapni olyat ami nincs széthajtva?2014. júl. 13. 13:33
1/3 anonim válasza:
Lehet olyat kapni, viszont annak ára is van, és nem itthon árulják.
2/3 anonim válasza:
Majdnem beleugrottam egy vételbe, szerencsére nem tettem. Nagyon problémás autó, nem eléggé kiforrott a technika benne szerintem.
Nagyon sok olyan van az országban, amit aprópénzért behoztak, és hajtják rendesen, de nincs pénz szervizre, illetve ha van is, akkor egyszerűen a szerelők nem értenek hozzá, nem mindennapi a V12-es autó.
Németországban talán lehet találni első tulajtól, azok meg vannak kimélve, de nagyon drágák is. Nem jellemző rájuk a túl sok km, mert aki annak idején ilyet vett, az nem évi 100.000 km-re vette, az a dizelek pályája, a 750-esek inkább ilyen presztizs autók voltak, illetve ma is azok.
3/3 anonim válasza:
Lehet kapni, de az nem a 800 ezres kategória. És azon felül a szervízelésének költségei nem maradnak el sokkal az újabb modellekétől. Azt nem mondanám, hogy nem kiforrott technika, ugyanezt a motort már jóval azelőtte használták az e32-es hetesben is. Legjellemzőbb probléma az elektronikai dolgokkal szokott lenni, a motor nagy hőtermelése miatt hamarabb kinyírja a kábelkötegeket a kisebb motorral szereltekhez képest, aztán mindenféle zárlatot okoz, ezekkel a dolgokkal meg elég sokat leet szívni. Ha megtehetném, hogy egy normálisat veszek, és gond nélkül fenn tudom tartani, akkor énis vennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!