Barátnőm hűtővíz nélkül járkált a kocsijával lesz-e komolyabb baj? Bővebben.
"a hűtővíz a jel alatt volt"
a kiegyenlítőtartályban lévő víz csak vésztartalék.ha nem ürült ki akkor tuti nem lett baja.de a csöpögést el kell hárítani.
a kamionba indulás előtt 5 L víz belement minden reggel,így jártam vele egy hónapig.szerinted napközben nézegettem a vízszintet?pedig az a motor terhelve volt.
Mivel töltötted fel? Csapvízzel? Ioncserélt vízzel? Fagyállóval?
A legjobb egyébként készre kevert fagyállóval (-35 fokos fagyáspontúval) Még a hidegek beállta előtt nézessétek majd meg a folyadék fagyáspontját, ezt a benzinkutaknál általában ingyen megcsinálják.
Én már csak azt említem meg, hogy üres hűtőrendszernél a ventilátor se kapcsol be, mert a hőgomba nem melegszik fel ha nincs rajta hűtővíz.
Szóval semmi gond.
szerintem elpárologhatott
ebben a melegben,
szerintem meg zárt rendszerből nem párolog el. ebben a melegben. ennyi erővel akkor télen is elpárologhatna, mivel a víz akkor is 90 fok körül van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!