Egy rokonom kapott rokkantsági támogatást 600 ezer ft-ot, 5 évesnél nem idősebb használt gépjárműre. 400 ezer ft. kell hozzá ahhoz, hogy egyáltalán elvihető legyen egy autó. Azon kívül még fel kellene vennünk 500-600 ezer ft-os hitelt.
Mindezen ,,csekély" feltételekkel kapnánk egy Suzuki Splasht, Altot meg ehhez hasonló szutyukikat (tanyán lakunk, 500 méterre van a kövesút, oda egy nagyon rossz minőségű föld út visz). Még a Swift vagy az Ignis sem férne bele.
A rokonom nem látja be, hogy nem járnánk jól ezzel, mert a 600 ezer ft-ot azt mindenképp ki kell használni...
Ha ilyen rossz az út odáig ahol laktok inkább valami régi autót vennék, amiért "nem kár" esetleg egy lada nivát vagy valami hasonlót...
2014. júl. 30. 16:43
2/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy 94-es Swiftünk van, de hát ennek idén mennie kell, én egy 2004-es a záró szériás régi Swiftekből akarok venni, Ha megkímélt nem lenne semmi baj se vele és a fent említett önrészből meg is lenne a kocsi...
2014. júl. 30. 17:40
3/9 anonim válasza:
A régi Swifteket 2003-ig csinálták. Ha 2004-et írnak rá, akkor raktáron maradt, és 2004-ben helyezhették üzembe. Ha most is Swifted van, akkor én mégegyszer ugyan olyat nem vennék.
2014. júl. 30. 18:11
4/9 szántóvető válasza:
dacia duster?újban persze.vagy új autóra nem jár a támogatás?
2014. júl. 30. 19:00
5/9 anonim válasza:
most nemértem, miért kell felveni a hitelt? Ki lett nézve egy 1.1 Mft-os használtautó?
2014. júl. 31. 18:13
6/9 A kérdező kommentje:
1 Millió 1-ért nem találsz 5 évesnél fiatalabb autót...
Hitelt meg kötelező felvenni, mert ez az egyik feltétele a támogatásnak.
Azért akarok régi Swiftet, mert ez is jó autó, ha jó műszaki állapotban van.
2014. júl. 31. 22:41
7/9 A kérdező kommentje:
Új autóra meg nem jár a támogatás csak ha arra kértük vna... de arra meg 3 féle autót lehet csak venni: Swift, SX4 meg Ignist.
2014. júl. 31. 22:42
8/9 szántóvető válasza:
hát nem nagyon van megoldás akkor.ha nem tudtok több pénzt fordítani rá akkor felejtős.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!