Nagy baj ha egy kismotorba (4 utemu) auto olajat ontottem, illetve mi a kovetkezmenye?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 18:37
1/9 anonim válasza:
Függ attól is,hogy hová öntötted,mibe öntötted,mit,és miért...
2/9 A kérdező kommentje:
Az olajtartalyba ontottem mert kiirta h keves benne az olaj
2014. júl. 29. 20:22
3/9 anonim válasza:
A 4T robogókban nincs olajtartály, mivel a blokkban van az olaj!
Ha ezt értetted olaj tartály alatt akkor oda akár még jó is lehet autó olaj, csak tudni kéne a robogó és az olaj típusát.
4/9 anonim válasza:
Nem történt semmi vész, ha a váltót, kuplungot is a motorolaj keni akkor az autóolajtól csúszhat a kuplung, de ez nem törvényszerű. Ha nem tapasztalsz ilyen rendellenességet, akkor nem kell foglalkozni ezzel különösebben. Ha meg érzed hogy szlip van az erőátvitelben, akkor lecseréled az olajat és annyi.
(olajtartály van olyan motorokon amik un. száraz karteresek és ezek nem is ritkák, az én motorom is ilyen)
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
ha 2t a motorod, akkor 10 métert se menj vele, mert megfog ragadni. azonnal ereszd le és tegyél bele rendes 2t olajat! a láncfűrész olajat és hasonló baromságokat hanyagold.
7/9 anonim válasza:
Most itt mi a négyütemű, a kismotor vagy az autóolaj, esetleg mindkettő?
8/9 anonim válasza:
A motor a 4 ütemű az olaj meg auto olaj!
9/9 anonim válasza:
Tényleg debil a kérdés,mert lehet akár 2 ütemü is a motor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!