Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet valami kovetkezmenye ha...

Lehet valami kovetkezmenye ha benzinmotorbol kifogy menet kozben a benzin?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy az autó saját erejéből nem fog tudni továbbmenni. De nem biztos, csak úgy hallottam.
2012. jan. 8. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez csak autókra érvényes.
2012. jan. 8. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet, a felszedett kalóriák igen drasztikusan fogynak a gépjármű tolása közben(Km/joule),és ez igen hatékony fogyókúrás eszköz.
2012. jan. 8. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha meg szokott állni. De nem mindig, lejtőn elég sokáig megy tovább.

Ha van benzinszivattyú (motorokon nem mindig szokott lenni), akkor az nem fog örülni, mert az üzemanyag keni. Lehet, hogy a befecskendezőfejeknek sem fog tetszeni, hogy szárazon futnak.

Az üzemanyag-ellátó rendszer fellevegősödése viszont eléggé sok bajt okoz: eltart egy ideig, mire sikerül újra feltölteni benzinnel. Ezen kívül régi, kicsit koszos rendszer esetén előfordulhat, hogy a tank alján leülepedett, esetleg a csövekben lerakódott szemetet is felkaphatja, ami egyébként, rendes benzinszint esetén békésen lebegne magának.

2012. jan. 8. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
#3nak üzenem, hogy kJ/km, ha már mennyiséget vezetsz be... A km/kJ-nak nincs értelme.
2012. jan. 8. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Konkréran velem ez történt.Ki fogyott a benzin az autómból,mert azt hittem van még benne valamennyi.Felszívta a tankból az összes trutyit-koszt.Na ettől eltömödött az injektor és az egész rendszet.Innentől kezdve össze vissza járt az alapjáratom és csak injektor tisztitóval tudtam közlekedni.Ki kellett volna tisztittatni a szervizben,de közben eladtam az autót.
2012. jan. 8. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Konkréran velem ez történt.Ki fogyott a benzin az autómból,mert azt hittem van még benne valamennyi.Felszívta a tankból az összes trutyit-koszt.Na ettől eltömödött az injektor és az egész rendszer.Innentől kezdve össze vissza járt az alapjáratom és csak injektor tisztitóval tudtam közlekedni.Ki kellett volna tisztittatni a szervizben,de közben eladtam az autót.
2012. jan. 8. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon még nem, de például Tokióban a leálló autót megnézik, miért akadályozza a forgalmat...ha kiderül, hogy elfogyot a benzin, akkora büntetést kap, hogy több évig fizeti...

itt csak lehülyéznek...műszakilag nem(nagyon)

2012. jan. 8. 13:05
 9/9 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat.csak ki akartam probalni h meddig megy el a kocsi,mert még soha nem vilagitott ki az uzemanyag-jelzo lampa.valoszinuleg a gyartasatol hibas...de igy inkabb nem probalgatom,nincs kedvem injektorokat tisztitgatni...
2012. jan. 8. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!