Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízelbe ha csak a hang miatt...

Dízelbe ha csak a hang miatt szeretnék lefújót az megoldható? Mert láttam itt az oldalon hogy úgy se lesz fütyülős hangja stb?

Figyelt kérdés

2014. júl. 29. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
meg hát.
2014. júl. 29. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem lesz.

Egy lefújószelep kell bele, beállítod rajta a kívánt nyomást, és tádámm.

2014. júl. 29. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
és mit fog lefújni?
2014. júl. 29. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Dízelben nincs fojtószelep, tehát nem keletkezik túlnyomás, amitlefújjon, ha elveszik a gázt... pontosabban visszaveszik az adagolást, mert ugye a dízel mindig teli csövön szív... Állíthatod ahova akarod, vagy soha nem fúj le, vagy akkor fúj le, amikor nem kéne, akkor is harmatgyenge lófing hangon.
2014. júl. 29. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
A hang miatt lehet lefújószelepet szerelni. Fütyülni nem fog, csak prüszkölni, a fütyülés a feltöltőtől jön. Általában a fékszervót tápláló vákuumszivattyúról működik ez is: egy elektromos működtetésű szelep adja a vákuumot a hagyományos, benzines lefújószelep membránjára, attól nyit. Csak vezérlőelektronika kell hozzá, ami tudja, hogy mikor veszed el a gázt és akkor engedi rá a vákuumot.
2014. júl. 29. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=eZEQ1E8S2gc

ez neked komolyan tetszik?

2014. júl. 29. 17:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Minden esetben ilyen lesz? Hallottam már többfélét is majd aki ért hozzá írja már le :D
2014. júl. 29. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
van többféle hangdizájn, és igen, be lehet szerelni dízelbe is, szerintem attól hogy pillangószelep nincs a szívósorban, attól még keletkezik túlnyomás ha egyszer a fordulatszám leesik. Láttam már élőben nem egy dízelautón, működik, haszna nem sok van de a hangot kiadja amit szeretnél...
2014. júl. 31. 20:26
 9/10 A kérdező kommentje:
és miket kell "át alakítani" hozzá?
2014. aug. 1. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
nagyon semmit, meg kell venni a lefújószelepet, sztem jb. 10-20 ezer ft, aztán beszerelteted egy szerelővel a szívó oldalra turbó után, lehet egy csődarabot kell cserélni hozzá ott, nemtudom pontosan hova szokás a turbó után tenni, de egy hozzáértőnek nem egy nagy wasistdas megcsinálni.
2014. aug. 2. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!