Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot vegyek?

Milyen autot vegyek?

Figyelt kérdés

Arra lennek kivancsi, 17 evesen milyen autot tudok venni(mert jo sok felet) de olyanra gondolok, amit fenn is tudok tartani diakmelokbol.

Van ra 540e forintom(sok eve gyujtok)

Minden javaslatot meghallgatok, foleg sedanra es elegansabbnak mondhato kocsira gondolok(suzuki, smart es ilyen tarsakat hagyjuk ki a jatekbol)

Komoly valaszokat kerek!

2014. júl. 28. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De azt ugye tudod, hogy mire mindent összeszámolsz, havi 3-4000 Ft költséged lesz, és akkor még egy métert sem gurultál a járgánnyal? Ehhez számold hozzá a tankolást, az olajcseréket, a kopó alkatrészek cseréjét, meg az időnként óhatatlanul becsúszó javításokat. Biztos vagy benne, hogy kell a kocsi?
2014. júl. 30. 11:21
 12/14 A kérdező kommentje:
igen, tudom, év közben fizetik a szüleim, aztán nyáron én a kocsira költött összes pénzt térítem nekik diák melókból, szóval ez nem akkora gond :)
2014. júl. 30. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: Én kérdeztem, hogy miért nem érdekel a Suzuki. Világos beszéd, értem, hogy miért így gondolkodsz. De azt vedd figyelembe, hogy amiket felsoroltál, arra nincs pénzed. Amiket meg ennyiből, amid van, megkapsz, le vannak strapálva.

Eszembe jutott még egy típus, amit mindenképp megnéznék a helyedben: Mitsubishi Lancer.

2014. júl. 30. 17:30
 14/14 A kérdező kommentje:
lehet h inkább várok 1 évet, addig még gyűjtök pénzt, meg így majd nem kell megint átíratni( 18 év alatt tulaj lehetek, de üzembentartó nem) és azt átíratni olyan, mintha újra megvenném
2014. júl. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!