Milyen autót vegyek? (többi lent)
Bocs azt elfelejtettem kiírni.
400-450 ezertől nem többet.
A szokásos Swift sedan 1.3, Astra F 1.4-et ajánlanám ha nincsenek nagy igényeid.
Ennyi pénzből, viszont kijönne egy Rover 414SI is. Amitől sokan félnek ugyan, de nem kell, mert a kasztnin kívül minden Honda benn.
Ez utóbbi mérföldekkel komolyabb autó, biztonságosabb, és szinte az összes full extrás kivitel. A csőd óta, viszont nincs áruk. Én meggondolnám a helyedben.
Rover elektronikája megbízhatatlan, és nehéz hozzá alkatrészt találni. Nem véletlenül ment csődbe...
Ennyiből már kijön egy Golf 3 vagy Octavia is, 4 embernek bőven jó és elég tartós technika.
Miről beszélsz ember? Most mondtam, hogy az az autót 1:1-ben Honda csak a kasztni más. Legközelebb akkor szólj hozzá, ha érdemi információval tudsz szolgálni.
A miénket nemrég adtuk el 280 ezer km-el, ezért ajánlottam csak személyes tapasztalat alapján!
Ehhez képest a Golf3 egy gokart.
Pontosabban a Honda alapjaira épült, de nem pont ugyanaz. A futóműve például Rover-fejlesztés, gyakran tönkre is megy. És a hangszigetelése sem a legjobb. Egyéb apró elektronikai dolgokról nem is beszélve.
Lehet te pont kifogtál egy megbízhatót, de az emberek többsége nem nagyon van megelégedve vele (nepitelet.hu-n 6,07 az értékelése, 3-as Golfnak 7,03).
Ráadásul Roverből jóval kisebb a választék így jó állapotút is nehéz találni, és alkatrészt is nehéz hozzá szerezni.
Amit a futóműről írsz az nettó hülyeség. Kompletten a Civic futóműve van alatta, talán a hangolása más. Teljesen egyszerű, megbízható szerkezet.
Tényekkel támaszd már alá nekem, hogy miért nem jó a hangszigetelése kérlek. Alsó hangon 200 kilóval nehezebb a Golfodnál. Újonnan cirka a duplájába került. Nem is egy kategória, de azért csak kössed az ebet a karóhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!