Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » HA a kocsira vonóhorgot...

HA a kocsira vonóhorgot rakatok, akkor minden esetben műszakiztatni kell?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy kocsit, aminek van több mint egy év műszakija, de szeretnék rá vonóhorgot rakni, mert nincs rajta, akkor le kell műszakiztatni, vagy mi a menete?
2014. júl. 28. 20:15
 1/6 A kérdező kommentje:
És másik kérdés, hogy mennyibe kerül 4 elektromos ablak beszerelése utólag a tekerős helyett? Egy ismerősöm VW Ventoba 30ezerért csináltatott, ez mostanában mennyire aktuális?
2014. júl. 28. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

A műszaki viszga kell a vonóhorog felszerelése miatt.

Az utólagos elektromos ablak annyiért elég olcsó volt, hiszen egy gagyibb univerzális, két ablakos készlet is kb. 25000 Ft.

2014. júl. 28. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Kár érte, hogy ugrik 1 év műszaki, de sajnos amennyiért én nézek kocsit, még jobb is, ha nem volt rajta korábban vonóhorog.

Az elektromos ablakról meg azért kérdeztem, mert ennek már vagy 3 éve, azóta lehet hogy drágább.

Köszönöm a válszt, de jöhet még :)

2014. júl. 28. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, a műszaki vizsga keretében kerül megállapításra hogy megfelelően lett e felszerelve a vonóhorog. Úgy szokták csinálni, persze akinek nem sürgős az hogy legyen vonóhorga, hogy megvárják míg lejár a műszaki és akkor egy füst alatt már a horoggal vizsgáztatják le az autót.
2014. júl. 28. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy csinálnám, de nem tudok 1 évet várni, vagy többet, ha olyan kocsit találok, ami tetszik, de sok a műszakija és nincs rajta horog. Sajnos akkor egy plusz műszaki lesz a dologból.
2014. júl. 28. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha veszel , biztos van olyan amin van vonóhorog.
2014. júl. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!