180w hangszóróhoz 170w erősítő?
kisebb erősítővel hamarabb meghal egy hangszóró mint nagyobbal.
ennek az oka a torz jel,egy kisebb erősítő hamarabb kezd torzítani mint egy erősebb.
egyébként van olyan az erőn szabályozó,a bementi érzékenységet állítod /level input,gain/,ha ezt lentebb tekered lényegében csökkented az erő teljesítményét,szóval pláne nem kell kétségbe esni.
másik hogy ezek a maximum adatok,tehát csutkára tekerve talán tud az erő annyit,gondolom nem csutkán fogod hallgatni a zenét.
kíváncsiságképp,pontosan melyik erő és melyik ovál az amit be akarsz rakni?
köszönöm :) sal wrx 4060 és sal xpro3-69
sajnos erre van pénz, még erre sem igazán de még meg tudnám oldani :) house zenét hallgatok és blues-jazz dalokat, átlag zenélésre kell, hogy ne csak az első 2 plédoboz erőlködjön :)
hu
erre inkább csak annyit mondok hogy ezt az erőt újonnan véletlenül se vedd meg nem hogy szándékosan,valami 22-23ért vesztegetik pedig annyiért már erősítőt is kapsz nem csak egy SAL-t.
én pl 30ért excursion hxa-45öt vettem /használtan,1,5éves hibátlan/ picike és nagyon erős valamint high-end minőségű.
10ért kéne boltban árulni
10ért már jobbat veszel használtan kis méretű erőkből bár nem tudom hogy nagyobb nem jöhet e szóba de itt van pár
pl
itt a pioárára érdemes rákérdezni
új hangszóróból 10ért megint csak van a saltól jobb vétel /bár a somogyitól csak jobb vétel lehet mivel az az alja/ pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!