Ez az autó vajon jó vétel lenne így ránézésre?
Szia!
Kérlek véleményezd a linkelt autót a hirdetés alapján. Szerinted mik lehetnek a buktatók?
Nekem első ránézésre a kitűnő állapot mellett, kicsit olcsónak tűnik, ezért tartok tőle.
Köszönöm!
Meg kell nézni személyesen, de nagyon ki van szilikonozva, azért csili-vili.
160.000km...hát...nem hinném, hogy valós, de lehet hülyeség.
Az ember nem fényképek, és távoli ítészek véleménye alapján vesz autót/lakást.
Nézesd meg egy szakemberrel. Számold ki mennyit kellene ráköltened a vételár mellett, és úgy köss jó üzletet.
De azt javaslom, ne sarlatánokra hallgass, és ne olyan vélemények alapján dönts, hogy "nincsbenneklímaakkornemjó"
Számolj, neked mi éri meg, ez a lényeg.
Azért lassan már senki nem vesz klíma nélküli autót, talán ezért mert nyáron nem ritkák a 30+ fokok. Tudom sokan nem szeretik, meg kitalálnak mindenféle ökörséget, hogy kimagyarázzák nekik miért nem kell klíma, de ezzel csak azt próbálják palástolni, hogy elqrták.
Azt ne mondd, hogy te gyerekkel a hátsóülésen 33 fokban nekivágnál klíma nélkül egy Miskolc-Sopron távnak...Persze tudom régen nem volt mégis túlélték, de azért régen más volt. Volt amikor még a lovaskocsi volt a menő, akkor most járjunk lovaskocsival? :D
Amúgy az autót rendesen kipucolták, szilikon hegyek a motortérben. Elviszed átnézetni, és ha nem kell vagyonokat rákölteni, állapota elfogadható, nem rohad akkor miért ne. De tényleg ne képek alapján dönts, mert a kereskedők profik abban, hogy tegyék eladhatóvá a romhalmazokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!